05/02/08 - 12:09
Στο χέρι του!

Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, μετά την ανάδειξη των ομίλων για την φάση των «16». Μετά την χθεσινή κλήρωση που διενεργήθηκε στην Μαδρίτη, όπου και θα διεξαχθεί το Final-4, οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν στον όμιλο D, την Μοντεπάσκι Σιένα, την Εφές Πίλσεν και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης αλλά τονίζουν ότι χρειάζεται προσοχή για να εκπληρώσουν τον στόχο τους.

«Η φάση των «16» είναι μια πάρα πολύ δυνατή και δύσκολη φάση και σε καμία περίπτωση δεν συγχωρούνται τα λάθη» τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης και συμπλήρωσε «Και οι 16 ομάδες που έχουν προκριθεί μετά από την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας έχουν πάρα πολύ υψηλούς στόχους και έχουν ως μοναδικό ζητούμενο την πρόκρισή τους στο Final-4 της διοργάνωσης. Και οι τρεις αντίπαλοί μας έχουν ποιότητα, όρεξη και πολύ διάθεση. Με λίγα λόγια θέλω να τονίζουν ότι όλοι οι αντίπαλοί μας χρήζουν ιδιαίτερης σοβαρότητας».

Όσο για το τι θα κάνει ο πρωταθλητής Ευρώπης…. «Δικός μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και μάλιστα από την πρώτη θέση του ομίλου μας. Όπως πάντα θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».

Το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική Εφές Πίλσεν-Παναθηναϊκός

2η Αγωνιστική Παναθηναϊκός-Παρτιζάν

3η Αγωνιστική Σιένα-Παναθηναϊκός

4η Αγωνιστική Παναθηναϊκός-Εφές

5η Αγωνιστική Παναθηναϊκός-Σιένα

6η Αγωνιστική Παρτιζάν-Παναθηναϊκός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ