12/09/08 - 18:16
Αύριο στο Βάλιεβο

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει σήμερα το απόγευμα την τελευταία του προπόνηση στο Ζλάτιμπορ, καθώς αύριο το πρωί η ομάδα αναχωρεί για το Βάλιεβο, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη. Εκεί θα ενσωματωθεί και πάλι στην αποστολή της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει από το Μιλάνο και τη συνάντηση που είχαν οι προπονητές για την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο στις 6μ.μ. την Σουργκούτ και ο Δημήτρης Ιτούδης αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε: «Όπως και στον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν, έτσι και σε αυτούς τους δύο αγώνες, δεν μας ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα, όσο το ότι θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι τον Μάιο, οπότε και κρίνονται οι τίτλοι. Αυτή τη στιγμή τα πόδια μας είναι «γεμάτα» από τις προπονήσεις, το πρόγραμμα που έχουμε είναι έντονο και αυτό που θέλουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα, να δούμε κάποια πράγματα και να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι».

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας)

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

18.00 Σουργκούτ – Παναθηναϊκός

21.00 Παρτίζαν – Μετάλατς

* Στο μεσοδιάστημα των δύο αγώνων θα τιμηθούν άνθρωποι του μπάσκετ από την περιοχή.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

19.00 για την 3η θέση

21.00 για την 1η θέση

* Ο Κώστας Τσαρτσαρής έμεινε εκτός προπόνησης το πρωί (η ομάδα έκανε μόνο τρέξιμο και έχει μπάσκετ το απόγευμα), καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και προτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο να ξεκουραστεί.

* Δύο φιλικούς αγώνες με την Έφες Πίλσεν θα δώσει ο Παναθηναϊκός τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Ο πρώτος θα γίνει στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ, στις 2 Οκτωβρίου και θα είναι τα αποκαλυπτήρια της ομάδας, μπροστά στο δικό της κοινό, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο «Αμπντί Ιπεκτσί» στις 4 Οκτωβρίου.

* Κανονικά συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή η ανανέωση των καρτών διαρκείας των φίλων του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ