ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
30/09/08 - 13:46
«Περιμένουμε να δούμε τον κόσμο»
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Έφες Πίλσεν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ραντεβού με τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» πριν στραφεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9μ.μ., ΟΑΚΑ), αναφέρθηκε στο τουρνουά στο οποίο πήρε μέρος η ομάδα στη Σλοβενία.
«Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, δυνατό τουρνουά, στο οποίο αντιμετωπίσαμε τρεις ομάδες από την Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες και καταστάσεις τις οποίες πιθανόν να βρούμε μπροστά μας. Και επιπλέον για εμάς, ως ομάδα και τεχνικό επιτελείο ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε να κάνουμε με τρία διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν πολύ σκληρό, δεν έμοιαζε και τόσο με φιλικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες πάλεψαν ως το τέλος για τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις. Το δεύτερο με την Ολίμπια Λουμπλιάνα έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας. Ένα πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα εξαιρετικό στο δεύτερο, επιστρέφοντας στον αγώνα, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ. Το τρίτο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες και να ξεκουράσω κάποιους άλλους. Ήταν πολύ καλό για εμάς. Αυτό που θέλω είναι να καταλάβουν όλοι πώς πρέπει να παίζουν, τι πρέπει να κάνουν. Καταλαβαίνω ότι δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε, να δώσουμε πέντε αγώνες σε επτά μέρες και ήταν φυσιολογικό να είμαστε λίγο κουρασμένοι προς το τέλος. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι τι σημαίνει να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε. Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν με έξτρα κίνητρο και γι’ αυτό είπα και ότι είπα στη Λουμπλιάνα. Πιστεύω ότι όλοι κατάλαβαν!»
Αναφερόμενος στον αγώνα που έπεται, αυτόν με την Έφες Πίλσεν, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά παιχνίδια απέναντι στην Έφες Πίλσεν στο ΟΑΚΑ και την Τουρκία. Μια ομάδα που από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα. Οπότε θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό που περιμένουμε, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά, είναι να δούμε τον κόσμο κοντά μας και πάλι. Το τελευταίο ραντεβού μας ήταν πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, στις 4 Ιουνίου και θέλουμε να τους δούμε πάλι κοντά μας. Πιστεύω ότι όλοι θέλουν να δουν τον Παναθηναϊκό μετά από τόσο καιρό και είναι μια καλή ευκαιρία αυτός ο αγώνας, τώρα που επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ!».
* Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Έφες Πίλσεν θα διατίθενται σήμερα και αύριο από τη Θύρα 10 στη λεωφόρο 10π.μ. – 8μ.μ. Την Πέμπτη θα διατίθενται από τη θύρα 10 από τις 10π.μ ως τις 6μ.μ. και από τις 6μ.μ. από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Οι κάρτες διαρκείας την Πέμπτη θα διατίθενται από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ., τόσο στη θύρα 10, όσο και στο ΟΑΚΑ (θύρα VIP), εξαιτίας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Έφες Πίλσεν. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από την Παρασκευή (Δευτέρα – Παρασκευή 10π.μ. – 8μ.μ., Σαββατοκύριακο 11π.μ -7μ.μ)