Πιτίνο: «Έχουμε μια απίστευτη νοοτροπία»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό:

«Ευτυχώς έχουμε μια απίστευτη νοοτροπία γιατί έχουμε πρόβλημα στο σουτ, αλλά με την άμυνα μας έχουμε πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σήμερα ήταν και πάλι καλή», για να προσθέσει: «Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε τον Χολαργό στα playoffs, εκτός κι αν συμβούν κάποια περίεργα πράγματα. Οι δύο ομάδες θα γνωρίζουν η μια την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ζώνη, ο Ντίνος (Μήτογλου) έκανε ορισμένα καλά πράγματα σήμερα, όπως κι ο ΝτεΣον Τόμας έπαιξε καλά επίσης».

Όσο για το αν συγκεκριμένο ματς ήταν μια… προετοιμασία για τα playoffs, είπε: «Είχαμε μια φανταστική σεζόν, περισσότερο από κάθε άλλο ο λόγος που κερδίζουμε είναι η απίστευτη νοοτροπία μας κι ο λόγος που χάνουμε είναι το σουτ. Παίξαμε με τη Ρεάλ που είχε 11 σουτέρ και παρ’ όλα αυτά παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ουσιαστικά είχαμε έναν σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι και δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 6-7 σουτέρ στην ομάδα μας».

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του κάνοντας χιούμορ για επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ομάδα: «Έκανα για πρώτη φορά προπόνηση με έναν τύπο τις προάλλες, είναι λίγο μεγάλος αλλά θα τον φέρω σε φόρμα και θα επιστρέψει στην ομάδα. Λέγεται Διαμαντίδης».