Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για την ομάδα»

Στην Αθήνα αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης (18/8) ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος κατευθύνθηκε άμεσα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα.  

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του να πιάσει δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στη νέα μου ομάδα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να βγω στο παρκέ και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει», τόνισε αρχικά.

Σχετικά με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είπε: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μέσα από αυτή τη μεταγραφή η καριέρα μου παίρνει ώθηση. Θέλω να είμαι έτοιμος και να κάνω αυτό που πρέπει στο παρκέ».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους σημείωσε ότι: «Θέλω να είμαι παίκτης-κλειδί στο παιχνίδι της ομάδας και να βοηθάω να κερδίζουμε. Ο στόχος μου είναι πάντα η νίκη».

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Μπορώ να υποσχεθώ πως σε κάθε παιχνίδι θα παίζω με την καρδιά μου και θα τα δίνω όλα».

PHOTOS