Τζάκσον: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Πιερ Τζάκσον αφίχθη στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και covid-19 τεστ και από αύριο (27/8) να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα! 

«Έκανα ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από την προηγούμενη θητεία μου στην Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανασυνδεθώ με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και που θα έχουμε τόσο παθιασμένους οπαδούς στο πλευρό μας. Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό».

Όσο για αυτά που γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ; «Ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Και θυμάμαι πόσο παθιασμένος ήταν ο Ομπράντοβιτς που θα επέστρεφε. Θυμάμαι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έχουν μάθει να νικούν και αυτό θα προσπαθήσω να φέρω πάλι στην ομάδα».

Σε ερώτηση αναφορικά με το ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε πριν υπογράψει στο «τριφύλλι», τόνισε: «Γνωρίζω τους Μάικ Τζέιμς και Ντεσόν Τόμας και μου είπαν κάποια πράγματα για την ομάδα».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Απλά θέλω να τους πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα παίξω μπροστά τους. United we stand!».

PHOTOS