Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους Γενικούς Διευθυντές της ΚΑΕ, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Βασίλειο Παρθενόπουλο, τον προπονητή μας, Δημήτρη Πρίφτη καθώς και τους αθλητές, Γιώργο Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον, έδωσε το «παρών» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, μοιράζοντας δώρα και χαρά στα παιδιά.

Τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού OΠΑΠ υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μανώλης Παπασάββας και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ευφροσύνη Βλαχιώτη, ευχαριστώντας τους θερμά για την παρουσία τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Βασίλειος Παρθενόπουλος, συνεχάρη με τη σειρά του τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Ελπίδα για το έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά του συλλόγου να ενισχύει την προσπάθεια του ιδρύματος και να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά.

PHOTOS