Αναβολή της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις Κάουνας

H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (30/12, 21.00) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζαλγκίρις Κάουνας, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague: «Ο αγώνας για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ζάλγκιρις Κάουνας, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, έχει αναβληθεί. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή αφού αρκετά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, κάτι που τον αφήνει χωρίς τον ελάχιστο αριθμό των οκτώ παικτών που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague θα συνεννοηθεί και με τις δύο ομάδες προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες επιλογές για να επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας. Οι εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Ευρωλίγκας μόλις επιβεβαιωθούν».