Η συνέντευξη Τύπου του Super Cup 2022 by aegean islands

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης εκπροσώπησαν τους πράσινους στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup 2022 by aegean islands, η οποία έλαβε χώρα στη Νέα Πτέρυγα του «Νεστορίδειου Μελάθρου» - Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.

Παράλληλα, έγιναν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής σεζόν με τον Γιώργο Παπαγιάννη να τιμάται ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Κάναμε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες με τους νέους μας παίκτες και τον Γκριγκόνις. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει.

Αυτή τη στιγμή για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό ματς. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αύριο».

Από μέρους του ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό.

Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρυσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Και στη συνέχεια είπε: «Όπως είπε και ο κόουτς, δεν είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα να είμαστε μαζί. Ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες αυτό. Είχαμε έναν τραυματισμό, του Νέιτ Ουόλτερς, που είναι ένα βασικό κλειδί για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο.

Έχουμε έρθει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο μικρό διάστημα που είχαμε. Είμαστε πεισμωμένοι για να το κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί».

 

PHOTOS