Δήλωση του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλου

«Μετά από το νέο χτύπημα, κάτω από τη μέση ως συνήθως, σε βάρος μου αλλά και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ, θέλω να ξεκαθαρίσω προς όλους το εξής: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν υποχωρεί, δεν σκύβει το κεφάλι, δεν συμβιβάζεται με το σύστημα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι έτοιμος για «πρωτάθλημα μες στο Παλέ».

Δεν θα μπορούσα όμως να προσπεράσω και να μη δώσω σημασία στον διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΥ από το Κράτος, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Οι δικές μας ποινές πάντοτε είναι άδικες και εξοντωτικές, αλλά δεν θα τους περάσει.

Όπως ανέφερα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν σκύβει το κεφάλι. Προσωπικά δεν επηρεάζομαι από τη νέα απόπειρα εξόντωσής μου. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ιδέα, είναι αγάπη, είναι ιερό σύμβολο και το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουμε είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν ορισμένοι. Το πρωτάθλημα θα γίνει δικό μας ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν να το αποτρέψουν.

Δεσμεύομαι απέναντι στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ότι συσπειρωμένοι θα γκρεμίσουμε το σύστημα που ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό.

Δίνουμε ραντεβού με τον κόσμο μας σε λίγες μέρες στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τη φιέστα του νταμπλ».