Τόμας στο paobc: «Απίστευτο αυτό που έγινε με τον κόσμο την Κυριακή» (vid)

Εντυπωσιασμένοι από τη δυναμική παρουσία 700ων και πλέον φίλων της ομάδας στο κλειστό Πορταριάς-Μακρυνίτσας στην προπόνηση της Κυριακής (2/9) είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ειδικά τα νέα μέλη της ομάδας, όπως ο Ντεσόν Τόμας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως σε μια απλή προπόνηση τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα θα μαζευόταν τόσος κόσμος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε γι' αυτή του την εμπειρία στην κάμερα του paobc: «Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να παραβρεθούν σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Ήταν απίστευτο. Βλέπεις την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό, πόσο σοβαροί είναι. Δε μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα είναι το ΟΑΚΑ με τον κόσμο να πανηγυρίζει! Νοιάζονται πραγματικά για το παιχνίδι και είναι πολύ θετικό για τους παίκτες να βιώνουν τέτοια στήριξη», τόνισε αρχικά και εξήγησε:

«Κοίτα, δεν περίμενα 700 φιλάθλους σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Είναι σοβαροί, αγαπούν πραγματικά την ομάδα, πανηγυρίζουν και δείχνουν πόσο σημαντική είναι για αυτούς».

Τέλος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας αυτές τις ημέρες στο Πήλιο: «Είναι όλοι επαγγελματίες και όλα πάνε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι καλή εδώ στα βουνά. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και "δενόμαστε" μεταξύ μας. Δεν έχουμε εγωιστικά θέματα και η ατμόσφαιρα είναι φοβερή με τους προπονητές να μας προετοιμάζουν για τη σεζόν».

Τόμας: "Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να παραβρεθούν σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας"

🎙 Ντεσόν Τόμας: "Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να παραβρεθούν σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Ήταν απίστευτο".

Gepostet von Panathinaikos BC am Montag, 3. September 2018