Ράις στο paobc.gr: «Είναι ωραίο που θα βρίσκομαι στην... άλλη πλευρά του ΟΑΚΑ» (vid)

Την απόλυτη ικανοποίησή του που είναι πια μέλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και θα αγωνίζεται σε κατάμεστο ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους της ομάδας στο πλευρό του, εξέφρασε με αποκλειστικές δηλώσεις του στην κάμερα του paobc.gr ο Ταϊρίς Ράις.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία και εκτιμώ πολύ ότι μου δόθηκε. Είμαι έτοιμος να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο’, δήλωσε αρχικά λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Μείνετε συντονισμένοι, είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να παλέψουμε και για να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίζουμε και να πάρουμε τίτλους. Είναι ωραίο που βρίσκομαι αυτή τη φορά στην άλλη πλευρά. Έχω έρθει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος πολλές φορές οπότε θα είναι ωραίο να έχω 20.000 φιλάθλους να φωνάζουν υπέρ μου και να δίνουν την ενέργειά τους. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε».

Ο Ταϊρίς Ράις και οι συμπαίκτες του συνέχισαν σήμερα τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ την Παρασκευή (23/8) το απόγευμα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία τους με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ.