Εισιτήρια για τον Ολυμπιακό

Ώρα τελικών… Ο Παναθηναϊκός με το 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο, σφράγισε την παρουσία του στους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού -και πρώτου που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ- θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε όσους έδωσαν το «παρών» στον δεύτερο ημιτελικό με τον Πανιώνιο.

Όσοι έχουν κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου του δεύτερου ημιτελικού, θα πρέπει να το προσκομίσουν στα εκδοτήρια της θύρας 10, ή στα γραφεία της Viva, προκειμένου να τους δοθεί εισιτήριο για τον δεύτερο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Η προτεραιότητα αυτή θα ισχύσει για δύο μέρες (σήμερα 4/6 και αύριο 5/6) και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τα εξής σημεία:

*Θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» (10.00-20.00)

*Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00) – ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη

*Γραφεία Viva.gr, Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)

Από την Πέμπτη (6/6) όλες οι θέσεις θα ελευθερωθούν και τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα ίδια σημεία, αλλά και μέσω διαδικτύου.