ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΠΑΠ
ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.    

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 28 Ιανουαρίου 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από τον ΟΠΑΠ και από εκείνη τη στιγμή άλλαξε για πάντα ο τρόπος που οι Έλληνες φίλαθλοι ζούνε τα σπορ!

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, το Πάμε Στοίχημα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την αναβάθμιση της παικτικής εμπειρίας.  Έτσι, οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πια στη διάθεση τους σε μηνιαία βάση πάνω από 10.000 αγώνες για pre-game και 14.000 αγώνες για live στοίχημα, ενώ  μπορούν  να στοιχηματίσουν εύκολα και γρήγορα και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (opapbet). Επίσης, ζουν όλη την ένταση ενός αγώνα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, με τα Virtual Sports. Tο Πάμε Στοίχημα έχει επίσης σημαντική παρουσία στον online κόσμο με το pamestoixima.gr ενώ δραστηριοποιείται και στις ιπποδρομίες προσφέροντας καθημερινά 30 κούρσες από όλο τον κόσμο.

ALTION
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ALTION

H νέα σειρά Altion προσφέρει καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του οργανισμού, τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Altion έχουν παραχθεί από κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας της BIANEΞ Α.Ε. Επίσης, όλα τα προϊόντα της σειράς (ALTION Omega, ALTION Osteo, ALTION Kids Polyvitamins, ALTION Kids Probiotics, ALTION Kids Vitamin C, ALTION Kids IQ, ALTION D3) είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Altion είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Molto
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Molto

Το Molto είναι το πιο πλούσιο σε γεύση croissant που έγινε ποτέ. Ξεκίνησε το 1991, με την απολαυστική γέμιση πραλίνας φουντουκιού και έγινε από την πρώτη στιγμή το αγαπημένο croissant όλων.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, το Molto εξελίχθηκε, για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των καταναλωτών, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Θέλοντας να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, το Molto κυκλοφορεί σε  8 λαχταριστές γεύσεις, διαφορετικά μεγέθη, πάντα με αφράτη ζύμη και χωρίς συντηρητικά.

Adidas
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Adidas

H Adidas για περισσότερα από 60 χρόνια προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Είναι κύριος χορηγός της Euroleague Basketball και συνεργάζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για πάνω από μία δεκαετία.

Cosmote
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Cosmote

H COSMOTE είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πελάτες, παρουσία σε 3 χώρες, ενώ αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

Nikas
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Nikas

Η NIKAS ξεκίνησε το 1966 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικά, και ασφαλή αλλαντικά. Μια εταιρεία που βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα, ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

3E
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
3E

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes) καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ). Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών με προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

AVIS
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
AVIS

Η Avis είναι η 1η εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Διαθέτει ευρύ γεωγραφικό δίκτυο με 80 σταθμούς, σύγχρονο στόλο πλέον των 40.000 οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, πέραν των βραχυχρόνιων μισθώσεων, των μακροχρόνιων μισθώσεων (operating leasing) και της διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 1960, με αξία ενεργητικού άνω των €500 εκατ., κύκλο εργασιών άνω των €180 εκατ. και EBITDA άνω των €90 εκατ. Η Avis είναι ο εθνικός master franchisee της Avis Budget Group, η οποία έχει παρουσία σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς και εξυπηρετεί περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

ΥΓΕΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 44 χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον Οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Viva
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Viva

Το Viva.gr δημιουργήθηκε το 2006. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων θεαμάτων, συναυλιών και αθλητικών αγώνων, ταξιδιωτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληρωμών για ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, ασφαλειών, τηλεφωνίας και πολλών ακόμη καινοτόμων υπηρεσιών.

ΔΕΔΔΗΕ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ συστάθηκε το 2012 έπειτα από την απόσχιση του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. Μέσα από τα δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτροδοτεί 7.47 εκατομμύρια πελάτες, ενώ η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δίκτυα Υψηλής Τάσης στην Αττική και στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους , ενώ το βασικό του έργο είναι η αποτελεσματική λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής της χώρας.

Intersport
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Intersport

Η INTERSPORT Athletics ανήκει στον  όμιλο FOURLIS και δραστηριοποιείται από το 2000 στην ελληνική αγορά με 53 καταστήματα.

Επιπλέον δραστηριοποιείται στη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους η άθληση είναι πάθος και τρόπος ζωής αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σήμερα την άθληση!

Ζούμε στον παλμό της καρδιάς των σπορ. Σε κάθε δρόμο, γήπεδο, πλαγιά και μονοπάτι

Έλα να βρεις τη δική σου θέση στην καρδιά των σπορ.

Αποστολή μας να σε στηρίζουμε όπου κι αν φτάσεις το σπορ σου με τον ενθουσιασμό, τις συμβουλές και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό!

Η INTERSPORT είναι η Νο1 εταιρία αθλητικών ειδών, με eshop και 53 καταστήματα στην Ελλάδα!

BP
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BP

Στα πρατήρια ΒΡ προσφέρουμε καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και παράλληλα, φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσφέροντας επίσης ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και δε σταματάμε εκεί! Προσπαθούμε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες, όχι μόνο του οχήματος, αλλά και του οδηγού και όλων των επιβατών, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες όπως δωρεάν wifi, ειδικό χώρο για τα κατοικίδια αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που κάνουν τη καθημερινότητα όλων πιο εύκολη. Γιατί θέλουμε τα πρατήρια BP να μην είναι απλώς ένα μέρος όπου σταματάς για καύσιμα, αλλά ένα μέρος όπου συνεχίζεις να τα κάνεις όλα με το δικό σου τρόπο…

Tesla
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Tesla

Η Tesla ξεκίνησε το 2014, με στόχο να κάνει την τεχνολογία προσιτή σε όλους. Δημιουργεί σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι. Η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως τηλεοράσεις και κλιματιστικά, ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, κ.α., καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, όπως κινητά τηλέφωνα και οθόνες Η/Υ.

Η Tesla είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη και τη βελτίωση του ψηφιακού γραμματισμού ενώ επικεντρώνει την φιλοσοφία της γύρω από την πεποίθηση πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να περνάμε τη ζωή μας δουλεύοντας για να αποκτήσουμε τεχνολογικά αγαθά και να ξοδεύουμε χρόνο για να καταλάβουμε πως λειτουργούν, αλλά αντίστροφα η τεχνολογία πρέπει να λειτουργεί για εμάς με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook στη διεύθυνση TeslaGreece, και στο Instagram  tesla.info.greece

Varelas Home Design
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Varelas Home Design

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο. Πέρα από πληθώρα ιδιωτικών κατασκευών, σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία φέρουν την σφραγίδα της Varelas Home Design. Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον, η Varelas Home Design έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της προς το εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά έργα και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ντουμπάι, αλλά και στο εσωτερικό με μια νέα πρόταση για την εξυπηρέτηση των πελατών. Έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο στις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της.

Coco-Mat
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Coco-Mat

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα. Βασισμένη στο όραμα του ιδρυτή της, Πωλ Ευμορφίδη, σκοπός της είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη εμπειρία ύπνου σε κάθε άτομο που κοιμάται σε κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια με υπογραφή COCO-MAT.

Έχοντας ως οδηγό και πηγή έμπνευσης τη σοφία της Φύσης, η COCO-MAT δημιουργεί ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ύπνου αποκλειστικά από φυσικά υλικά.

Με εμπειρία άνω των 30 χρόνων, η εταιρεία έχει πλέον εδραιωθεί ως μάρκα παγκοσμίου φήμης στον τομέα του φυσικού ύπνου, με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης σε 21 χώρες στον κόσμο.

The Mall Athens
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
The Mall Athens

Στο Μαρούσι, την καρδιά της Αττικής, δίπλα στο σταθμό "Νερατζιώτισσα", στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Pizza Fan
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της pizza delivery από το 1996. Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών της. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.
Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην ποικιλία των προϊόντων μας διαθέτοντας έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές και όλα αυτά σε προσιτές τιμές! Με 76 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 2 στην Κύπρο, είμαστε η No.1 Pizza delivery στην Ελλάδα!

ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management

Η ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management, είναι η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων στην Ελλάδα με μακρά ιστορία παροχής αξιόπιστων & ποιοτικών υπηρεσιών, με άμεση ανταπόκριση 24/7. Είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε σύνθετα έργα από κατηγορίες Soft Services, Hard Services και Άλλες Υπηρεσίες, για να διευκολύνουμε την καθημερινή λειτουργία οποιουδήποτε οργανισμού. H ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών μέσω των 13 πιστοποιήσεων ISO που διαθέτει.

Ενώ επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, με δικό μας προσωπικό και εξουσιοδοτημένους, εγκεκριμένους εργολάβους, για να παράσχουμε πλήρη διαχείριση των καθημερινών σας αναγκών, απελευθερώνοντας πόρους για να εστιάσετε στη βασική δραστηριότητα της επιχείρησης σας.

Filothei 65
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Filothei 65

Στο Filothei 65 στοχεύαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε κάτι πολύ περισσότερο από ένα ψητοπωλείο. Γι αυτό μοναδικά γευστικά πιάτα ετοιμάζονται καθημερινά για εσάς στην Λεωφόρο Καποδιστρίου 65 στην Φιλοθέη με έμφαση στις πρώτες ύλες και στην ποιότητα.

Matrix
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Matrix

H Matrix Fitness διαθέτει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Η τεχνολογική καινοτομία της τόσο στον εξοπλισμό μυικής ενδυνάμωσης όσο και στον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης την καθιστά ανάμεσα στις ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστικής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Johnson Health Tech Hellas Α.Ε. και είναι υπερήφανος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας.

Indiba
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Indiba

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της INDIBA αποτελούν, εδώ και 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στη μυοσκελετική αποκατάσταση και θεραπεία. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση ενώ αποτελούν βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Ostracon.

Nature Valley
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Nature Valley

Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley φτιαγμένες με φυσικά συστατικά , χωρίς χρωστικές ουσίες – χωρίς τεχνητά αρώματα – χωρίς συντηρητικά είναι το ιδανικό σνακ που έχεις παντού μαζί σου!

Η Nature Valley προκειμένου να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών προσφέρει μεγάλη ποικιλία γεύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας.

Βρώμη 100% ολικής άλεσης, τραγανοί ξηροί καρποί, πραγματικό μέλι, φρούτα, πλούσια σοκολάτα και φιστικοβούτυρο είναι μόνο μερικά από τα λαχταριστά συστατικά που μπορείς να απολαύσεις σε μια μπάρα Nature Valley.