ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΠΑΠ
ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.    

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 28 Ιανουαρίου 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από τον ΟΠΑΠ και από εκείνη τη στιγμή άλλαξε για πάντα ο τρόπος που οι Έλληνες φίλαθλοι ζούνε τα σπορ!

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, το Πάμε Στοίχημα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την αναβάθμιση της παικτικής εμπειρίας.  Έτσι, οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πια στη διάθεση τους σε μηνιαία βάση πάνω από 10.000 αγώνες για pre-game και 14.000 αγώνες για live στοίχημα, ενώ  μπορούν  να στοιχηματίσουν εύκολα και γρήγορα και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (opapbet). Επίσης, ζουν όλη την ένταση ενός αγώνα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, με τα Virtual Sports. Tο Πάμε Στοίχημα έχει επίσης σημαντική παρουσία στον online κόσμο με το pamestoixima.gr ενώ δραστηριοποιείται και στις ιπποδρομίες προσφέροντας καθημερινά 30 κούρσες από όλο τον κόσμο.

Adidas
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Adidas

H Adidas για περισσότερα από 60 χρόνια προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Είναι κύριος χορηγός της Euroleague Basketball και συνεργάζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για πάνω από μία δεκαετία.

ALTION
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ALTION

H νέα σειρά Altion προσφέρει καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του οργανισμού, τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Altion έχουν παραχθεί από κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας της BIANEΞ Α.Ε. Επίσης, όλα τα προϊόντα της σειράς (ALTION Omega, ALTION Osteo, ALTION Kids Polyvitamins, ALTION Kids Probiotics, ALTION Kids Vitamin C, ALTION Kids IQ, ALTION D3) είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Altion είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Protergia
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Protergia

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την χώρα.

Cosmote TV
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Cosmote TV

Η COSMOTE TV είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ και σήμερα κατέχει την 1η θέση στην αγορά του pay TV. Η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 15 COSMOTE CINEMA, COSMOTE SPORT & COSMOTE HISTORY κανάλια, και ποιοτικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Cosmote
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Cosmote

H COSMOTE είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πελάτες, παρουσία σε 3 χώρες, ενώ αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

Avance
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Avance

Η εταιρεία ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ ΕΠΕ με τον διακριτικό τίτλο Avance Rent a Car δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων απο το 1992.Τα τελευταία εικοσιεπτά έτη, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας έχοντας ως γνώμονα τις επιταγές της ελληνικής αγοράς. Αναπτύσσοντας ιδιαίτερη χορηγική δράση, η εταιρεία μας υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και τα υψηλά ιδανικά που αντιπροσωπεύει προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι.

3E
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
3E

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes) καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ). Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών με προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

ΥΓΕΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 44 χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον Οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

EZA
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
EZA

εζα ζ Premium Pilsener. H pilsener όπως πρέπει να είναι.
Ελληνική premium pilsener με πλούσιο σώμα, άρωμα και πικράδα, ζυμωμένη στο σωστό χρόνο. Εύγευστη, ευκολόπιοτη μεστή, φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα.

εζα ζ Fine Lager. H Lager όπως πρέπει να είναι.
Η ελληνική ξανθιά fine lager μπίρα που ήρθε να ταράξει τα νερά και να εδραιωθεί στην κατηγορία της, δείχνοντας μας πως οι αληθινές γεύσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές.

Electroholic
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Electroholic

Από το 2015 μέχρι και σήμερα, στόχος του Electroholic είναι να παρέχει στους καταναλώτες υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.electroholic.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από είδη προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευές, προϊόντα γύρω από το ταξίδι και την γυμναστική, χρήσιμα εργαλεία DIY, καθώς και εποχικά προϊόντα. Όλες μας οι κατηγορίες εμπλουτίζονται καθημερινά.

Πέρα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο φυσικό μας χώρο στο Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 27. Επαγγελματίες του κλάδου θα σας βοηθήσουν να βρείτε οτιδήποτε επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές.

Aktina
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Aktina

Το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με 45 χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων. Με συνεχή παρουσία στην πρώτη θέση πωλήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, το Aktina Travel Group, προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών σε εταιρίες και ιδιώτες με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 ενώ είναι ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός με δικό του χώρο στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Viva
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Viva

Το Viva.gr δημιουργήθηκε το 2006. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων θεαμάτων, συναυλιών και αθλητικών αγώνων, ταξιδιωτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληρωμών για ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, ασφαλειών, τηλεφωνίας και πολλών ακόμη καινοτόμων υπηρεσιών.

BP
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
BP

Στα πρατήρια ΒΡ προσφέρουμε καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και παράλληλα, φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσφέροντας επίσης ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και δε σταματάμε εκεί! Προσπαθούμε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες, όχι μόνο του οχήματος, αλλά και του οδηγού και όλων των επιβατών, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες όπως δωρεάν wifi, ειδικό χώρο για τα κατοικίδια αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που κάνουν τη καθημερινότητα όλων πιο εύκολη. Γιατί θέλουμε τα πρατήρια BP να μην είναι απλώς ένα μέρος όπου σταματάς για καύσιμα, αλλά ένα μέρος όπου συνεχίζεις να τα κάνεις όλα με το δικό σου τρόπο…

ΔΕΔΔΗΕ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ συστάθηκε το 2012 έπειτα από την απόσχιση του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. Μέσα από τα δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτροδοτεί 7.47 εκατομμύρια πελάτες, ενώ η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δίκτυα Υψηλής Τάσης στην Αττική και στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους , ενώ το βασικό του έργο είναι η αποτελεσματική λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής της χώρας.

Molto
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Molto

Το Molto είναι το πιο πλούσιο σε γεύση croissant που έγινε ποτέ. Ξεκίνησε το 1991, με την απολαυστική γέμιση πραλίνας φουντουκιού και έγινε από την πρώτη στιγμή το αγαπημένο croissant όλων.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, το Molto εξελίχθηκε, για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των καταναλωτών, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Θέλοντας να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, το Molto κυκλοφορεί σε  8 λαχταριστές γεύσεις, διαφορετικά μεγέθη, πάντα με αφράτη ζύμη και χωρίς συντηρητικά.

Lenovo
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Lenovo

H Lenovo είναι μια παγκόσμια εταιρεία - ηγέτης στην τεχνολογία που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Fortune 500. Κατασκευάζει ένα από τα ευρύτερα χαρτοφυλάκια προϊόντων συνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, που περιλαμβάνει smartphones (Motorola), tablets, PCs (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion),, workstation, αλλά καθώς και συσκευές AR/VR, λύσεις smart home/office και data centers, που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης. Στη Lenovo εργαζόμαστε με σκοπό να εμπνεύσουμε το διαφορετικό στον καθένα και να χτίσουμε ένα εξυπνότερο μέλλον για όλους. Συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter (@lenovogr) ή επισκεφθείτε μας στο http://www.lenovo.com/.

Nikas
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Nikas

Η NIKAS ξεκίνησε το 1966 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικά, και ασφαλή αλλαντικά. Μια εταιρεία που βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα, ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

Nestle
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Nestle

Το Kit Kat μας συντροφεύει στα διαλείμματά μας από το 1935. Το 1997 το βιβλίο των ρεκόρ Guiness έγραψε ότι πουλήθηκαν 13,2 δις fingers παγκοσμίως, ενώ καταναλώνονται 418 Kit Kat fingers το δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο! Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από το 1989 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες γεύσεις. Στη fan page Kit Kat Greece, θα μπορείς πάντα να μαθαίνεις τα νέα του Kit Kat από όλο τον κόσμο και να βρίσκεις τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για απολαυστικότερα διαλείμματα. Στη σελίδα μας θέλουμε το κλίμα να είναι ευχάριστο και γι αυτό δε θα ανεχόμαστε τις βωμολοχίες καθώς και τις προσβολές κατά προσώπων, φύλου, εθνικότητας και πίστης. Τέτοιου είδους σχόλια θα διαγράφονται. Κάνε ένα διάλειμμα….κάνε ένα ΚΙΤ ΚΑΤ.

Matrix
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Matrix

H Matrix Fitness διαθέτει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Η τεχνολογική καινοτομία της τόσο στον εξοπλισμό μυικής ενδυνάμωσης όσο και στον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης την καθιστά ανάμεσα στις ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστικής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Johnson Health Tech Hellas Α.Ε. και είναι υπερήφανος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας.

The Mall Athens
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
The Mall Athens

Στο Μαρούσι, την καρδιά της Αττικής, δίπλα στο σταθμό "Νερατζιώτισσα", στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Pizza Fan
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της pizza delivery από το 1996. Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών της. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.
Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην ποικιλία των προϊόντων μας διαθέτοντας έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές και όλα αυτά σε προσιτές τιμές! Με 76 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 2 στην Κύπρο, είμαστε η No.1 Pizza delivery στην Ελλάδα!

Indiba
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Indiba

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της INDIBA αποτελούν, εδώ και 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στη μυοσκελετική αποκατάσταση και θεραπεία. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση ενώ αποτελούν βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Ostracon.

PaoShop
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
PaoShop

Το Panathinaikos BC Official Store ή αλλιώς το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων και αναμνηστικών. Λειτουργεί σε πολλά σημεία πώλησης μέσα στο Ο.Α.Κ.Α, στα εντός έδρας παιχνίδια. Μέσω του www.paoshop.gr, ή τηλεφωνικά στο 210 3503121 (Δευ – Παρ 08:00-16:00) όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους πράσινα προϊόντα.

Smartup
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Smartup

Η Smartup είναι Application Developer & Provider, που ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την τεχνολογία και το marketing. Το προσωπικό της εταιρείας έχει πολυετή εμπειρία στις Εφαρμογές Κινητών όπως και σε ότι είναι σχετικό με Ξενοδοχεία και Leisure Marketing. H Smartup χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Ταμείο ως καινοτομική και πρωτοπόρος Επιχειρηματική Ιδέα μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος «Νέα καινοτομική Επιχειρηματικότητα».

Direction Business Network
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Direction Business Network

Η DIRECTION BUSINESS NETWORK εκδίδει περισσότερους από 25 έντυπους και ηλεκτρονικούς τίτλους και διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, με στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Προσφέρει καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση καλύπτοντας τους παρακάτω τομείς: Marketing, Επικοινωνία & Media / Λιανεμπόριο & Βιομηχανία / Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες / Προσωπική Φροντίδα / Αθλητισμός.