Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ: «Όταν φύγω από το ΝΒΑ θα παίξω μόνο στον Παναθηναϊκό»

Με δεδομένη την παρουσία του στην Ελλάδα λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Μουντομπάσκετ της  Ισπανίας, ο Νικ Καλάθης επισκέφτηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης του Καλάθη ήταν η διαβεβαίωση από την πλευρά του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως όταν παρουσιαστεί μπροστά του η προοπτική ν’ αποχωρήσει από το ΝΒΑ και ν’αγωνιστεί στην Ευρώπη, τότε θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

«Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα» είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό».

Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέφερε στον Νικ Καλάθη μια φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια συμβολική κίνηση για το μέλλον.


ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...
… O Ντεσόν Τόμας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια;
facebook
Twitter