Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Blog: Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας

12 Ιανουαρίου 2016 | Αναρτήθηκε από Goran Bientof Κανένα σχόλιο

Καλησπέρα σε όλους,

Είχαμε χθες ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά στην έδρα μας. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Επίσης, είχαμε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα την Παρασκευή απέναντι στη Μάλαγα. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πούμε πως δικαιολογεί ότι τη Δευτέρα κάποιοι παίκτες μας ήταν, κατά κάποιο τρόπο, «άδειοι». Με την Κηφιοσιά θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους και να δώσουμε χρόνο σε όλους. Θέλαμε να παίξουν αρκετά οι νέοι μας. Ο Βασίλης ήταν εξαιρετικός, ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο Γιώργος έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι μας βοηθά σε καίρια σημεία του αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο.  

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το οποίο είναι από τα κρισιμότερα στην έδρα μας. Η αντίπαλη ομάδα είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ηττήθηκε στην έδρα της Εφές στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά υποδέχθηκε τη Φενέρ, που είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενισχυθεί, έχει υπογράψει τρεις παίκτες (σ.σ.  Μίλερ, Κίνσεϊ και Μίσιτς) εκ των οποίων οι δύο είναι Αμερικανοί (σ.σ. Μίλερ και Κίνεσεϊ) oι οποίοι του δίνουν μεγάλη ενέργεια. Διαθέτει ρόστερ με αρκετούς διεθνείς αθλητές και είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή της στα πλέιφ οφ της διοργάνωσης.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, ενώ χάσαμε και το Νίκο σε ένα σημείο που άρχιζε να ανεβαίνει και να μας βοηθάει αισθητά. Θα χρειαστεί να περιμένουμε περίπου δύο εβδομάδες για να τον έχουμε πίσω. Ας ευχηθούμε να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών. Μπροστά μας έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις ώστε να προετοιμαστούμε για τον Ερυθρό Αστέρα και με τη βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Γκόραν

Κανένα σχόλιο Προσθέστε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο