Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Blog: Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου

10 Μαρτίου 2016 | Αναρτήθηκε από Goran Bientof Κανένα σχόλιο

Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Εμείς είμαστε διαφορετική μια  ομάδα καθώς έχουμε πάρει κάποιες σημαντικές νίκες, έχουμε ρυθμό, ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Η έδρα του Ερυθρού Αστέρα είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Θα έχουν στο πλευρό τους 20.000 οπαδούς και ειδικά στο παιχνίδι με εμάς θα υπάρχει πολλή ένταση λόγω των ιδιαιτεροτήτων.  Μαζί με εκείνη της Καρσίγιακα θα είναι η πιο σκληρή έδρα στην οποία έχουμε κληθεί να αγωνιστούμε κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να πιέζει στο γήπεδο. Πολλές φορές βγαίνει από την τακτική της και σουτάρει γρήγορα. Όλοι οι παίκτες της μπορούν να απειλήσουν ειδικά εκεί μέσα και έτσι ανεβάζουν πάρα πολύ ψηλά το σκορ.

Αν τους επιτρέψουμε να σκοράρουν 90 πόντους, όπως συνηθίζουν, θα χάσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί μέσα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να τη νίκη που θα μας κρατήσει σε ένα καλό σημείο για την επίτευξη του στόχου μας.

Και κάτι τελευταίο. Για ακόμη μια φορά στα δύσκολα γυρίζουμε το κεφάλι μας και βλέπουμε τους φιλάθλους να είναι δίπλα μας. Είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνουν. 

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γκόραν


Κανένα σχόλιο Προσθέστε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο