Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Blog: Στόχος μας η καθημερινή βελτίωση

7 Οκτωβρίου 2016 | Αναρτήθηκε από Nikos Pappas Κανένα σχόλιο

Καλησπέρα σας,

Η χρονιά ξεκίνησε και επίσημα για εμάς την Τετάρτη με την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για ένα νοκ άουτ παιχνίδι και μάλιστα σε ένα άδειο από κόσμο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει παραδοσιακά καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα έμπειρος, οπότε περιμέναμε να μας δυσκολέψει.

Από την Τετάρτη και μετά βλέπουμε και αναλύουμε λάθη και λεπτομέρειες που θα πρέπει καθένας από τους αθλητές μας να βελτιώσει. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα πρέπει σε κάθε ματς να βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ από την αρχή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουμε κάποια παιχνίδια διαφορετικά από κάποια άλλα. Καθημερινά, μέσα από κάθε προπόνηση, μέσα από κάθε αγώνα, θα πρέπει να κερδίζουμε κάτι. Η βάση αυτού είναι η άμυνα και η ενέργεια. Αυτές θα πρέπει να είναι οι δύο σταθερές μας και από εκεί και πέρα να βελτιωνόμαστε και σε άλλους τομείς, όπως είναι οι συνεργασίες, ώστε να κερδίζουμε κάτι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Για εμάς ακολουθεί ο αγώνας με τον Προμηθέα Πάτρας. Είναι μια ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει στο πρώτο μας φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει ορισμένες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της,. Βάσει αυτών που έχουμε δει από τα άλλα φιλικά που έδωσε αλλά και τους αγώνες του Κυπέλλου παρουσιάζεται βελτιωμένη. Όποια ομάδα έρχεται στο ΟΑΚΑ δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη. Γι’ αυτό, όπως προανέφερα, στόχος μας πάντα είναι η καθημερινή βελτίωση, είτε πρόκειται για προπόνηση, είτε για αγώνα. Πρέπει κάθε μέρα να κερδίζουμε κάτι και να μην κάνουμε πίσω βήματα.

Απέναντι στον Προμηθέα θα μας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουμε τα λάθη που διακρίναμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας άλλη εικόνα από πλευράς διάθεσης και ενέργειας. Είναι επιβεβλημένο να ενεργοποιηθούμε εν όψει των δύσκολων και σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν. Στην ουσία, το ματς με τον Προμηθέα είναι το τελευταίο μας τεστ πριν την έναρξη της Euroleague γι’ αυτό και επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Νίκος

Κανένα σχόλιο Προσθέστε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο