Μπατίστα: "Όλοι θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό"!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε Εστεμπάν Μπατίστα. Μιλώντας στο paobc.gr, ο Ουρουγουανός σέντερ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα φορά την πράσινη φανέλα, συναντώντας εκ νέου τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Λαμποράλ Κούτσα. Επίσης, έκανε ειδική μνεία και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη.

"Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού. Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι η πρώτη χρονιά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό καθώς είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας με τόσες επιτυχίες και θα παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο συνδυασμός των παραπάνω κάνουν όλους τους παίκτες να θέλουν να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

"Παράλληλα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συναντήσω ξανά τον κ. Ιβάνοβιτς, ο οποίος με είχε εμπιστευτεί στη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Εστεμπάν Μπατίστα εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα είναι συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη την καινούρια σεζόν: "Όταν ακούς για Παναθηναϊκό, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Οι τίτλοι και οι ατομικές του διακρίσεις στην Ευρωλίγκα μιλούν από μόνες τους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του", σημείωσε.