Νέλσον: «Είμαι ευγνώμων σε όσους με εμπιστεύτηκαν»

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένα τεράστιο οργανισμό που εδρεύει σε μια όμορφη πόλη» είπε ο 29χρονος Αμερικανός που εδώ και λίγες ώρες είναι το νέο μέλος της πράσινης οικογένειας.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με εντόπισαν, με εμπιστεύτηκαν κι ακολούθως επικοινώνησαν με τον ατζέντη μου. Προφανώς είμαι πολύ ευτυχισμένος και θα δώσω τα πάντα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» πρόσθεσε ο Νέλσον ο οποίος στη συνέχεια θυμήθηκε τις περσινές σκληρές μονομαχίες της τότε ομάδας του (Ερυθρός Αστέρας) με τον Παναθηναϊκό. «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά. Πέρσι έφτασαν μέχρι τα πλέι οφ κι έβλεπες ότι από πλευράς τακτικής έπαιζαν σωστά. Απέναντί μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά είχαν το σωστό τρόπο να μειώσουν τη διαφορά και να νικήσουν στο Βελιγράδι όπως και στην Αθήνα όταν και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τότε ήμουν απέναντι τώρα είμαι στη… σωστή πλευρά! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα κι ενίσχυσαν την ομάδα τους και προσδοκώ να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα».

Τέλος ο ΝτεΜάρκους Νέλσον αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Αισθάνομαι πολύ όμορφα επειδή θα βρεθώ στο πλευρό ενός μεγάλου παίκτη, όπως ο Διαμαντίδης. Κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, είναι ιδανικός συμπαίκτης και η καριέρα του μιλάει από μόνη της για την αξία του. Προφανώς ο στόχος μου είναι να έχουμε μια ιδανική συνεργασία κι εγώ να τον ενισχύσω με το μυαλό, τα αθλητικά μου προσόντα, την ενέργεια και τη φρεσκάδα μου. Το σίγουρο είναι ότι θα με βοηθήσει πολύ και θα τον βοηθήσω».