«Έλλειψη συγκέντρωσης…»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιόνας Ματσιούλις είχαν κοινό σημείο αναφοράς στα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης: Την έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Το μυαλό μας δεν ήταν στο γήπεδο και ήταν κάτι που φάνηκε και από τα πολλά λάθη που κάναμε και από τις λίγες ασίστ που είχαμε. Πηγαίναμε στην μπάλα ένα δευτερόλεπτο αργότερα. Σοβαρευτήκαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση και τότε τελείωσε και το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηλυσιακό και στην προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Ζευγώλης».

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά. Η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο αδικούσε τον Παναθηναϊκό, η τελική διαφορά ίσως αδικεί τη δική μας προσπάθεια στο πρώτο μισό. Προσπαθήσαμε, αλλά το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος είναι καθοριστικός για εμάς. Ο σημερινός αγώνας μας βοήθησε σε πολλά πράγματα. Είχαμε «χαλάσει» λίγο ως λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια, αλλά σήμερα δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Το Σάββατο θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε: «Δεν μπήκαμε στον αγώνα με τη συγκέντρωση και τη διάθεση που θα έπρεπε. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να λύσουμε. Μερικές φορές όταν προερχόμαστε από μια καλή νίκη, μπαίνουμε στο επόμενο παιχνίδι πιο χαλαροί από ότι θα έπρεπε. Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν καλά απέναντί μας, πως έχουν κίνητρο, αλλά κι εμείς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει και με κίνητρο από την αρχή της αναμέτρησης».

Ο Στόγκλιν, γκαρντ του Ηλυσιακού, πρόσθεσε: «Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε. Θέλαμε να βγούμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε και να ευχαριστήσουμε παράλληλα τον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα, το παλέψαμε, ήταν δύσκολο, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι».