«Έτοιμοι για τον πρώτο τίτλο»

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Φελντέιν και Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησαν στα στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την έναρξη της προπόνησης του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο το Φάρο Κερατσινίου.

Αναλυτικά:

Νικ Καλάθης: «Είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τελικό της χρονιάς. Είναι ο πρώτος μας στόχος από τους τρεις που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Ο Φάρος έχει μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Δεν είναι ομάδα Α2 καθώς με το ρόστερ που έχει θα έπρεπε να είναι στην Α1. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό»

Τζέιμς Φελντέιν: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι ο πρώτος μου τίτλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Φάρος αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην Α1 αλλά έχει κερδίσει πολλές ομάδες της Α1 για να φτάσει εδώ που είναι. Εμείς παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό και οι καινούργιοι παίκτες μας έχουν δώσει πολλά στοιχεία και αύριο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρόπαιο».

Όγκνιεν Κούζμιτς: «Θέλω πάρα πολύ να κατακτήσω τον πρώτο μου τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Ο Φάρος έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα που έχει κερδίσει πολλές ομάδες της Α1 για να φτάσει εδώ που είναι. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην Α1».

***Ο Τζέιμς Γκιστ ζήτησε και πήρε άδεια από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

PHOTOS