"Κάθε παιχνίδι ως μέρος της προπόνησης"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε λόγο για τη σημασία της αναμέτρησης για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την έδρα των Τρικάλων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και ήταν ένας από τους στόχους σήμερα. Είμαστε συνέχεια σε ταξίδια και υπάρχει μια καταπόνηση. Στην αρχή του αγώνα είχαμε ένταση, είχαμε συγκέντρωση, πήραμε μία διαφορά όσο προχωρούσε το παιχνίδι, αλλά σε κάποιο σημείο χαλαρώσαμε. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν μέρος της προπόνησης μας και μέσα σε συνθήκες παιχνιδιού να βελτιωνόμαστε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα που έχουν μία καταπληκτική έδρα και πολύ κόσμο».

Ο Νίκος Παππάς που βρέθηκε δίπλα στον Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: "«Παίξαμε σε μια πολύ θερμή έδρα. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή πήραμε μια μεγάλη διαφορά, την οποία και διατηρήσαμε ως το τέλος κάνοντας τη δουλειά μας όπως έπρεπε. Παράλληλα, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για τη συνέχεια. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό, ενώ είχε και κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα».

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός τόσο στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, αλλά και με εμάς σήμερα, έφτασε σε καταπληκτικά επίπεδα απόδοσης. Η δική μας ομάδα και λόγω της δυναμικότητάς της, αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Για εμάς τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και το κέρδος μας απ' τα πρώτα παιχνίδια είναι οι εμπειρίες που απέκτησαν οι παίκτες, αλλά και ο συγκλονιστικός κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο. Ο αντικειμενικός μας στόχος στην συνέχεια είναι να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Ο Μάριος Ματαλόν, παίκτης των Τρικάλων, πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, ξέφυγε από την αρχή και στο δεύτερο μέρος εμείς προσπαθήσαμε να καλύψουμε κάπως την διαφορά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να διεκδικήσουμε στην συνέχεια αυτό που μας αναλογεί».

Ο 500αρης αρχηγός

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευστόχησε σε ένα σουτ τριών πόντων, αλλά ήταν αρκετό για να φτάσει τα 500 στην Basket League ΟΠΑΠ. Έγινε έτσι ο μόλις έκτος παίκτης που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο αρχηγός πλησίασε και δύο ακόμη δικά του ρεκόρ, καθώς πλέον θέλει 6 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1723 στην τέταρτη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην Basket League ΟΠΑΠ και 5 ασίστ για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που θα φτάσει τις 1700.

PHOTOS