ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΠΑΠ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.    

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 28 Ιανουαρίου 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από τον ΟΠΑΠ και από εκείνη τη στιγμή άλλαξε για πάντα ο τρόπος που οι Έλληνες φίλαθλοι ζούνε τα σπορ!

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, το Πάμε Στοίχημα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την αναβάθμιση της παικτικής εμπειρίας.  Έτσι, οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πια στη διάθεση τους σε μηνιαία βάση πάνω από 10.000 αγώνες για pre-game και 14.000 αγώνες για live στοίχημα, ενώ  μπορούν  να στοιχηματίσουν εύκολα και γρήγορα και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (opapbet). Επίσης, ζουν όλη την ένταση ενός αγώνα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, με τα Virtual Sports. Tο Πάμε Στοίχημα έχει επίσης σημαντική παρουσία στον online κόσμο με το pamestoixima.gr ενώ δραστηριοποιείται και στις ιπποδρομίες προσφέροντας καθημερινά 30 κούρσες από όλο τον κόσμο.

Adidas
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Adidas

H Adidas για περισσότερα από 60 χρόνια προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Είναι κύριος χορηγός της Euroleague Basketball και συνεργάζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για πάνω από μία δεκαετία.

ALTION
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ALTION

H νέα σειρά Altion προσφέρει καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του οργανισμού, τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Altion έχουν παραχθεί από κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας της BIANEΞ Α.Ε. Επίσης, όλα τα προϊόντα της σειράς (ALTION Omega, ALTION Osteo, ALTION Kids Polyvitamins, ALTION Kids Probiotics, ALTION Kids Vitamin C, ALTION Kids IQ, ALTION D3) είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Altion είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Cosmote
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Cosmote

H COSMOTE είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πελάτες, παρουσία σε 3 χώρες, ενώ αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

3E
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
3E

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes) καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ). Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών με προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Ζενίθ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ζενίθ

Ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα: Και φυσικό αέριο και ρεύμα!

«Δίνουμε ενέργεια» κάθε στιγμή, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη 500.000 και πλέον πελατών!

Η επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία μας, βασίζεται στην προτεραιότητα που έχει δοθεί στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Καινοτομία: αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν και διατηρούν την ZeniΘ στην κορυφή.

Εργαζόμαστε συστηματικά για να προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες, προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και ψηφιακές λύσεις, που επιτρέπουν στους πελάτες μας να εξυπηρετούνται γρήγορα και με ασφάλεια.

Μάθε περισσότερα στο https://www.zenith.gr/ ή με ένα τηλέφωνο στο 18321.

instacar
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
instacar

Το instacar έφερε πρώτο στην Ελλάδα το ευέλικτο leasing και την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με προσφορά μέσα σε 1’. Με το Instacar οι ενδιαφερόμενοι αποφεύγουν τις υπέρογκες προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, ενώ παράλληλα έχουν όλες τις παροχές του (service, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας κ.α.). Για να ξεκινήσουν το συμβόλαιο χρειάζονται μόνο το instastart. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν το όχημα, να το αλλάξουν με κάποιο άλλο ή και να το εξαγοράσουν, όποτε θέλουν με προειδοποίηση ενός μήνα, χωρίς περιορισμούς και κρυφούς όρους. Η ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική στρατηγική επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες στο Google που το χρίζουν ως την Top rated εταιρία leasing με 4,8/5*. Τα διαθέσιμα οχήματα δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, αλλά επίσης microcars, e-scooters & e-bikes. Τέλος το instacar είναι και η πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δικό της app μέσω του οποίου οι instadrivers μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα για το όχημά τους.

more.com
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
more.com

To more.com είναι ο πιο ισχυρός πάροχος στον τομέα των υπηρεσιών e-ticketing θεαμάτων (φυσικών & streaming) καθώς και των online μεταφορικών υπηρεσιών (ακτοπλοϊκά) στην ελληνική αγορά. Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα εισιτηρίων στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2.500 συνεργάτες, 200.000 εκδηλώσεις και 27 εκατομμύρια πουλημένα εισιτήρια.  Το 2021, το more.com ξεκίνησε να επεκτείνει τις υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων του στην Ευρώπη και έχει παρουσία σε 8 χώρες.

Αποστολή του είναι να προσφέρει την πιο προηγμένη πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων με τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας παράλληλα μια εκπληκτική εμπειρία τόσο στους πελάτες του όσο και στους συνεργαζόμενους διοργανωτές εκδηλώσεων.

Tesla
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Tesla

Η Tesla ξεκίνησε το 2014, με στόχο να κάνει την τεχνολογία προσιτή σε όλους. Δημιουργεί σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι. Η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως τηλεοράσεις και κλιματιστικά, ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, κ.α., καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, όπως κινητά τηλέφωνα και οθόνες Η/Υ.

Η Tesla είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη και τη βελτίωση του ψηφιακού γραμματισμού ενώ επικεντρώνει την φιλοσοφία της γύρω από την πεποίθηση πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να περνάμε τη ζωή μας δουλεύοντας για να αποκτήσουμε τεχνολογικά αγαθά και να ξοδεύουμε χρόνο για να καταλάβουμε πως λειτουργούν, αλλά αντίστροφα η τεχνολογία πρέπει να λειτουργεί για εμάς με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook στη διεύθυνση TeslaGreece, και στο Instagram  tesla.info.greece

 iMOB
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
iMOB

Η εταιρεία IMOB ΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής. Με οδηγό το όραμα του ιδρυτή της και την αγάπη για την εξελισσόμενη τεχνολογία, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο αυτό και προσπαθεί μαζί με όλα τα μέλη της να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους πελάτες της. Η IMOB δεν είναι απλώς μια εταιρεία που ασχολείται με προϊόντα τεχνολογίας. Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Γι' αυτό και από το 2014 έως και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο συνεργατών και να εξασφαλίσει την ανοδική της πορεία στον τομέα του εμπορίου.

BP
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BP

Στα πρατήρια ΒΡ προσφέρουμε καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και παράλληλα, φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσφέροντας επίσης ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και δε σταματάμε εκεί! Προσπαθούμε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες, όχι μόνο του οχήματος, αλλά και του οδηγού και όλων των επιβατών, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες όπως δωρεάν wifi, ειδικό χώρο για τα κατοικίδια αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που κάνουν τη καθημερινότητα όλων πιο εύκολη. Γιατί θέλουμε τα πρατήρια BP να μην είναι απλώς ένα μέρος όπου σταματάς για καύσιμα, αλλά ένα μέρος όπου συνεχίζεις να τα κάνεις όλα με το δικό σου τρόπο…

ΔΕΔΔΗΕ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ συστάθηκε το 2012 έπειτα από την απόσχιση του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. Μέσα από τα δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτροδοτεί 7.47 εκατομμύρια πελάτες, ενώ η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δίκτυα Υψηλής Τάσης στην Αττική και στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους , ενώ το βασικό του έργο είναι η αποτελεσματική λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής της χώρας.

ΥΓΕΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 44 χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον Οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Pizza Fan
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της pizza delivery από το 1996. Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών της. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.
Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην ποικιλία των προϊόντων μας διαθέτοντας έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές και όλα αυτά σε προσιτές τιμές! Με 76 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 2 στην Κύπρο, είμαστε η No.1 Pizza delivery στην Ελλάδα!

Coco-Mat
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Coco-Mat

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα. Βασισμένη στο όραμα του ιδρυτή της, Πωλ Ευμορφίδη, σκοπός της είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη εμπειρία ύπνου σε κάθε άτομο που κοιμάται σε κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια με υπογραφή COCO-MAT.

Έχοντας ως οδηγό και πηγή έμπνευσης τη σοφία της Φύσης, η COCO-MAT δημιουργεί ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ύπνου αποκλειστικά από φυσικά υλικά.

Με εμπειρία άνω των 30 χρόνων, η εταιρεία έχει πλέον εδραιωθεί ως μάρκα παγκοσμίου φήμης στον τομέα του φυσικού ύπνου, με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης σε 21 χώρες στον κόσμο.

PORTOBELLO’S
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
PORTOBELLO’S

Το PORTOBELLO’S είναι μία εταιρεία-σταθμός στο χώρο της ανδρικής μόδας, όπου και δραστηριοποιείται από το 1975. Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της έως και σήμερα στόχο της έχει τη «χρυσή τομή» μεταξύ ποιότητας και τιμής. Στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων πραγματοποιούμε σταθερά εισαγωγές από την Ιταλία και σχεδιάζουμε ρούχα και αξεσουάρ ιδίας κατασκευής συνεργαζόμενοι με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της ανδρικής ένδυσης & υπόδησης.

Με αξεπέραστη ποιότητα και προσιτές τιμές, το Portobello’s ντύνει τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να κάνει την διαφορά! Καλύπτοντας κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο ντύσιμο, ο άντρας βρίσκει στο Portobello’s ποιοτικές προτάσεις που εκφράζουν το προσωπικό του στυλ.

COFFEEHOUSE
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
COFFEEHOUSE

Η COFFEEHOUSE είναι μια "πράσινη" αλυσίδα με οικολογικές ευαισθησίες και δίνει την αντίστοιχη έμφαση στο σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα προϊόντα της. Ιδρύθηκε το 2012 και είναι από τους πρώτους εκπρόσωπους του 5ου Κύματος Καφέ παγκοσμίως.

Στην 10χρονη παρουσία της με 18 καταστήματα, εκ των οποίων 3 στην Αθήνα στα βόρεια προάστια, προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ και σνακ, που την έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες του είδους.

Το 2021 ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες αλυσίδες, κερδίζοντας το βραβείο MOST INNOVATIVE CONCEPT στα FRANCHISE AWARDS, επιβεβαιώνοντας πως διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα franchise, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη ξεχωριστά.

Matrix
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Matrix

H Matrix Fitness διαθέτει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Η τεχνολογική καινοτομία της τόσο στον εξοπλισμό μυικής ενδυνάμωσης όσο και στον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης την καθιστά ανάμεσα στις ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστικής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Johnson Health Tech Hellas Α.Ε. και είναι υπερήφανος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας.

Indiba
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Indiba

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της INDIBA αποτελούν, εδώ και 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στη μυοσκελετική αποκατάσταση και θεραπεία. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση ενώ αποτελούν βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Ostracon.

Filothei 65
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Filothei 65

Στο Filothei 65 στοχεύαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε κάτι πολύ περισσότερο από ένα ψητοπωλείο. Γι αυτό μοναδικά γευστικά πιάτα ετοιμάζονται καθημερινά για εσάς στην Λεωφόρο Καποδιστρίου 65 στην Φιλοθέη με έμφαση στις πρώτες ύλες και στην ποιότητα.

Nature Valley
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Nature Valley

Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley φτιαγμένες με φυσικά συστατικά , χωρίς χρωστικές ουσίες – χωρίς τεχνητά αρώματα – χωρίς συντηρητικά είναι το ιδανικό σνακ που έχεις παντού μαζί σου!

Η Nature Valley προκειμένου να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών προσφέρει μεγάλη ποικιλία γεύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας.

Βρώμη 100% ολικής άλεσης, τραγανοί ξηροί καρποί, πραγματικό μέλι, φρούτα, πλούσια σοκολάτα και φιστικοβούτυρο είναι μόνο μερικά από τα λαχταριστά συστατικά που μπορείς να απολαύσεις σε μια μπάρα Nature Valley.

ThermoHuman
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ThermoHuman

Η ThermoHuman μία πρωτοποριακή πολυεθνική εταιρία από την Μαδρίτη, που ειδικεύεται στην εφαρμογή της υπέρυθρης θερμογραφίας στον αθλητισμό, την υγεία και στους τομείς έρευνας.

 

Ο βασικός μας στόχος για υψηλή απόδοση στον αθλητισμό, είναι η πρόληψη τραυματισμών όπως επίσης και η αποθεραπεία, μέσω της χρήσης πληροφοριών που συλλέγουμε από τη θερμογραφία και το λογισμικό μας, το οποίο αναλύει θερμικές εικόνες αυτόματα, με τη χρήση αλγορίθμων.

 

Σε πολύ σύντομο χρόνο, παρέχουμε τις πιο πλήρεις μετρήσεις για παραπάνω από 100 διαφορετικά σημεία του σώματος (στοιχεία και απεικόνιση), βοηθώντας έτσι τους επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα την ανθρώπινη φυσιολογία και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις, ούτως ώστε να προλαμβάνουν τραυματισμούς και να καταγράφουν τη διαδικασία της αποθεραπείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.thermohuman.com

PARTNER EVENTS

Κάθε εντός έδρας αγώνας είναι και μια ευκαιρία πολύτιμης προβολής για τους χορηγούς μας!

Με events και activations σε κάθε σημείο του γηπέδου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, οι χορηγοί και οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εξαιρετική διαφημιστική προβολή και προώθηση των brands τους.

Με επίκεντρο την ενίσχυση της εμπειρίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο και βασικότερό μας μέσο τους διαγωνισμούς ημιχρόνου, οι χορηγοί μας αποτελούσαν ανέκαθεν ένα αναπόσπαστο τμήμα της γηπεδικής εμπειρίας του Παναθηναϊκού!