ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΠΑΠ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.    

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 28 Ιανουαρίου 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από τον ΟΠΑΠ και από εκείνη τη στιγμή άλλαξε για πάντα ο τρόπος που οι Έλληνες φίλαθλοι ζούνε τα σπορ!

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, το Πάμε Στοίχημα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την αναβάθμιση της παικτικής εμπειρίας.  Έτσι, οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πια στη διάθεση τους σε μηνιαία βάση πάνω από 10.000 αγώνες για pre-game και 14.000 αγώνες για live στοίχημα, ενώ  μπορούν  να στοιχηματίσουν εύκολα και γρήγορα και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (opapbet). Επίσης, ζουν όλη την ένταση ενός αγώνα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, με τα Virtual Sports. Tο Πάμε Στοίχημα έχει επίσης σημαντική παρουσία στον online κόσμο με το pamestoixima.gr ενώ δραστηριοποιείται και στις ιπποδρομίες προσφέροντας καθημερινά 30 κούρσες από όλο τον κόσμο.

AKTOR
ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
AKTOR

Η κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ έγινε μέλος του Ομίλου Intrakat το 2023 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη θυγατρική του. H Άκτωρ είναι ένας από τους ιστορικότερους κατασκευαστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και διαθέτει εμπειρία δεκαετιών, πολυσχιδή δραστηριότητα και διεθνή παρουσία στα μεγάλα τεχνικά έργα. Η Άκτωρ έχει κατασκευάσει μερικά από τα εμβληματικότερα συγκοινωνιακά, ενεργειακά, κτιριακά και τουριστικά μεγάλα έργα της Ελλάδας, ενώ διαθέτει συσσωρευμένη τεχνογνωσία στη διαχείριση υποδομών, έργων και τεχνικών εγκαταστάσεων, καθώς και στις λατομικές δραστηριότητες.  Ο Όμιλος Intrakat είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστικός όμιλος που διαθέτει ευρύ χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων και σημαντικό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με προσήλωση στη βιώσιμη ανάπτυξη, ο Όμιλος Intrakat δημιουργεί αξία για τους μετόχους του και για τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, οδηγώντας την ανάπτυξη. 

Adidas
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Adidas

H Adidas για περισσότερα από 60 χρόνια προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Είναι κύριος χορηγός της Euroleague Basketball και συνεργάζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για πάνω από μία δεκαετία.

ALTION
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ALTION

H νέα σειρά Altion προσφέρει καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του οργανισμού, τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Altion έχουν παραχθεί από κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας της BIANEΞ Α.Ε. Επίσης, όλα τα προϊόντα της σειράς (ALTION Omega, ALTION Osteo, ALTION Kids Polyvitamins, ALTION Kids Probiotics, ALTION Kids Vitamin C, ALTION Kids IQ, ALTION D3) είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Altion είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Cosmote
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Cosmote

H COSMOTE είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πελάτες, παρουσία σε 3 χώρες, ενώ αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

3E
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
3E

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes) καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ). Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών με προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Ζενίθ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ζενίθ

Ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα: Και φυσικό αέριο και ρεύμα!

«Δίνουμε ενέργεια» κάθε στιγμή, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη 500.000 και πλέον πελατών!

Η επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία μας, βασίζεται στην προτεραιότητα που έχει δοθεί στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Καινοτομία: αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν και διατηρούν την ZeniΘ στην κορυφή.

Εργαζόμαστε συστηματικά για να προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες, προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και ψηφιακές λύσεις, που επιτρέπουν στους πελάτες μας να εξυπηρετούνται γρήγορα και με ασφάλεια.

Μάθε περισσότερα στο https://www.zenith.gr/ ή με ένα τηλέφωνο στο 18321.

instacar
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
instacar

Το instacar έφερε πρώτο στην Ελλάδα το ευέλικτο leasing και την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με προσφορά μέσα σε 1’. Με το Instacar οι ενδιαφερόμενοι αποφεύγουν τις υπέρογκες προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, ενώ παράλληλα έχουν όλες τις παροχές του (service, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας κ.α.). Για να ξεκινήσουν το συμβόλαιο χρειάζονται μόνο το instastart. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν το όχημα, να το αλλάξουν με κάποιο άλλο ή και να το εξαγοράσουν, όποτε θέλουν με προειδοποίηση ενός μήνα, χωρίς περιορισμούς και κρυφούς όρους. Η ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική στρατηγική επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες στο Google που το χρίζουν ως την Top rated εταιρία leasing με 4,8/5*. Τα διαθέσιμα οχήματα δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, αλλά επίσης microcars, e-scooters & e-bikes. Τέλος το instacar είναι και η πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δικό της app μέσω του οποίου οι instadrivers μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα για το όχημά τους.

Globalsat
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Προτεραιότητα και κινητήρια δύναµη του Ομίλου, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία.

Η Globalsat ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. H εταιρεία έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next, εξοπλισμό πράσινων λύσεων, καθώς και ανάπτυξη λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας.

H Globalsat έχει ενσωματωθεί στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune, έχει πιστοποιηθεί ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site | Eshop

Αktina Travel Group
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Αktina Travel Group

To Αktina Travel Group, είναι μια σύγχρονη εταιρία, ηγέτιδα στο χώρο του τουρισμού. Με την σημαντική εμπειρία των 48 χρόνων, τον συνεχή εκσυγχρονισμό της και τις επιτυχημένες συνεργασίες της είναι σε θέση να εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο, την τεχνογνωσία και την ασφάλεια σε κάθε σας ταξίδι.

Η οργάνωση και διαχείριση αεροπορικών, χερσαίων και ακτοπλοϊκών μετακινήσεων αποτελεί μια από τις κύριες και μείζονος σημασίας δραστηριότητες του Aktina Travel Group. Με την μακρόχρονη παρουσία και τις συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογική ανάπτυξη, είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενο πλήρως στις απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών της. Η αμεσότητα, η συνέπεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζεται η επιτυχία της εταιρίας.

Το Aktina Travel Group θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ταξιδεύοντας την ομάδα και τους φιλάθλους της στην κορυφή της Ευρώπης!

Teddy’s Elixir
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Teddy’s Elixir

Το Teddy's Elixir προορίζεται να γίνει το σκαλοπάτι μεταξύ της κορύφωσης της Αλχημείας του Specialty Coffee, των εξειδικευμένων κοκτέιλ, και της Fork-and-Fable εμπειρίας!

Μια αναγέννηση των τυπικών cafes και των all-day bar restaurants με: Μίνιμαλ σχεδιασμό, καινοτόμο προσέγγιση, ανοιχτή κουζίνα/μπαρ, υψηλής ποιότητας υλικά, χειροποίητες γεύσεις, τη slow food φιλοσοφία κι εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ένας νέος λιτός, αλλά όχι απλός χώρος, γεμάτος φυσικό φως είναι έτοιμος να γεννηθεί! Δημιουργούμε ένα μέρος για μοναδικές στιγμές κι εκλεπτυσμένα διαλείμματα.

Elixirs Alchemists:

Rastislav Rasty Kasár – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Coffee in Good Spirits 2023  και UK Coffee in Good Spirits Πρωταθλητής 2022 & 2023

Giovanni Tavano: ‘Bartender of the Year 2020’ & ‘Personality of the Year 2020’

Θάνος Βλαχόπουλος: Executive Chef

Διεύθυνση: Θουκιδίδου 8-10,  16452 Αργυρούπολη

WEBSITE: http://www.teddyselixir.com/

Tesla
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Tesla

Η Tesla ξεκίνησε το 2014, με στόχο να κάνει την τεχνολογία προσιτή σε όλους. Δημιουργεί σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι. Η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως τηλεοράσεις και κλιματιστικά, ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, κ.α., καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, όπως κινητά τηλέφωνα και οθόνες Η/Υ.

Η Tesla είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη και τη βελτίωση του ψηφιακού γραμματισμού ενώ επικεντρώνει την φιλοσοφία της γύρω από την πεποίθηση πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να περνάμε τη ζωή μας δουλεύοντας για να αποκτήσουμε τεχνολογικά αγαθά και να ξοδεύουμε χρόνο για να καταλάβουμε πως λειτουργούν, αλλά αντίστροφα η τεχνολογία πρέπει να λειτουργεί για εμάς με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook στη διεύθυνση TeslaGreece, και στο Instagram  tesla.info.greece

Beyond Meat
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Beyond Meat

Go Beyond!!

Η Beyond Meat, Inc. (NASDAQ:BYND) είναι μια κορυφαία εταιρεία κρέατος φυτικής προέλευσης που προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο επαναστατικών φυτικών κρεάτων. Τα προϊόντα Beyond Meat ιδρύθηκαν το 2009 και έχουν σχεδιαστεί για να έχουν την ίδια γεύση και υφή με το κρέας ζωικής προέλευσης, ενώ προσφέρουν κάποια περιβαλλοντικά οφέλη. Η υπόσχεση της μάρκας Beyond Meat Eat What You Love™ αντιπροσωπεύει μια ισχυρή πεποίθηση ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να τροφοδοτήσουμε το μέλλον μας και ότι οι θετικές επιλογές που κάνουμε όλοι, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές, μπορούν να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε προς το είδος του μέλλοντος που θέλουμε. Με τη μετάβαση από το ζωικό κρέας στο κρέας φυτικής προέλευσης, μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των ανησυχιών για τη διατήρηση των πόρων και την καλή διαβίωση των ζώων. Από τον Ιούνιο του 2023, τα επώνυμα προϊόντα Beyond Meat ήταν διαθέσιμα σε περίπου 190.000 καταστήματα λιανικής πώλησης και μαζικής εστίασης σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως.

Για να βρείτε όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά, επισκεφθείτε: www.foodelco.gr/locator-2/ 

Teddy’s Speakeasy
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Teddy’s Speakeasy

Find Hidden Treasures & Enjoy Unconditional Taste

Το Teddy's Speakeasy γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2022 ως έμπνευση από την ιστορία των Speakeasy bars γνωστά για το μυστηριώδες τοπίο της περιόδου της ποτοαπαγόρευσης.

Τα Speakeasy bars εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 1920-1933. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πώληση, η παρασκευή κι η μεταφορά (bootlegging) αλκοολούχων ποτών ήταν παράνομη σε όλη την επικράτεια.

Έλληνες και ξένοι λάτρεις «κυνηγοί» σπάνιων γεύσεων γνωρίζουν ότι στο Teddy’s Speakeasy θα βρουν μοναδικής ποιότητας αλλά και limited editions Bourbon, Whiskey, Gin, Rum, Κρασί και Σαμπάνιας. Παράλληλα, απολαμβάνουν σ’ έναν ιδιαίτερο κι ατμοσφαιρικό χώρο signature cocktails, πούρα αλλά και μια prive εμπειρία fine dining.

Το Teddy’s είναι το πρώτο flagship store Blanton’s Bourbon στον κόσμο, ενώ διατηρεί τον τίτλο  Habanos Specialist στην Ελλάδα, διαθέτοντας όλες τις σειρές χειροποίητων κουβανέζικων πούρων.

 iMOB
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
iMOB

Η εταιρεία IMOB ΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής. Με οδηγό το όραμα του ιδρυτή της και την αγάπη για την εξελισσόμενη τεχνολογία, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο αυτό και προσπαθεί μαζί με όλα τα μέλη της να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους πελάτες της. Η IMOB δεν είναι απλώς μια εταιρεία που ασχολείται με προϊόντα τεχνολογίας. Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Γι' αυτό και από το 2014 έως και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο συνεργατών και να εξασφαλίσει την ανοδική της πορεία στον τομέα του εμπορίου.

BP
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
BP

Στα πρατήρια ΒΡ προσφέρουμε καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και παράλληλα, φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσφέροντας επίσης ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και δε σταματάμε εκεί! Προσπαθούμε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες, όχι μόνο του οχήματος, αλλά και του οδηγού και όλων των επιβατών, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες όπως δωρεάν wifi, ειδικό χώρο για τα κατοικίδια αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που κάνουν τη καθημερινότητα όλων πιο εύκολη. Γιατί θέλουμε τα πρατήρια BP να μην είναι απλώς ένα μέρος όπου σταματάς για καύσιμα, αλλά ένα μέρος όπου συνεχίζεις να τα κάνεις όλα με το δικό σου τρόπο…

ΔΕΔΔΗΕ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ συστάθηκε το 2012 έπειτα από την απόσχιση του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. Μέσα από τα δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτροδοτεί 7.47 εκατομμύρια πελάτες, ενώ η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δίκτυα Υψηλής Τάσης στην Αττική και στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους , ενώ το βασικό του έργο είναι η αποτελεσματική λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής της χώρας.

ΥΓΕΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 44 χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον Οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Ticketmaster
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ticketmaster

Ticketmaster is the world’s largest ticket marketplace and the global market leader in live event ticketing products and services. Through official partnerships with thousands of venues, artists, sports teams, festivals, performing arts centres and theatres, Ticketmaster processes 500 million tickets per year across 30+ different countries. 

Pizza Fan
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της pizza delivery από το 1996. Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών της. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.
Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην ποικιλία των προϊόντων μας διαθέτοντας έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές και όλα αυτά σε προσιτές τιμές! Με 76 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 2 στην Κύπρο, είμαστε η No.1 Pizza delivery στην Ελλάδα!

Zakcret
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Zakcret

H ZAKCRET SPORTS, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία στον χώρο των sports και του athleisure. Όραμα όλων στην ZAKCRET SPORTS είναι η συνεχιζόμενη προσφορά innovative αθλητικών ειδών και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τους καταναλωτές στα φυσικά σημεία πώλησης και το eshop. H ZAKCRET SPORTS αριθμεί 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4 εμπορικές επωνυμίες, (ZAKCRET SPORTS, SNEAKER CAGE, OUTLET CENTER, DISTRICT75).

Στην ZAKCRET SPORTS κάθε μέρα είναι μία νέα πρόκληση που επιδιώκει την βελτίωση των αξιών της προς τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές και την κοινωνία διαμέσου των Sports.

Στην κορυφή των αξιών της ZAKCRET SPORTS είναι ο άνθρωπος και βασικός στόχος της είναι να εμπνεύσει και να προσκαλέσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να ζήσουν την μοναδική εμπειρία των sports και των πλεονεκτημάτων που αυτά προσφέρουν για την φυσική και ψυχική υγεία τους.

Coco-Mat
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Coco-Mat

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα. Βασισμένη στο όραμα του ιδρυτή της, Πωλ Ευμορφίδη, σκοπός της είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη εμπειρία ύπνου σε κάθε άτομο που κοιμάται σε κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια με υπογραφή COCO-MAT.

Έχοντας ως οδηγό και πηγή έμπνευσης τη σοφία της Φύσης, η COCO-MAT δημιουργεί ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ύπνου αποκλειστικά από φυσικά υλικά.

Με εμπειρία άνω των 30 χρόνων, η εταιρεία έχει πλέον εδραιωθεί ως μάρκα παγκοσμίου φήμης στον τομέα του φυσικού ύπνου, με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης σε 21 χώρες στον κόσμο.

PORTOBELLO’S
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
PORTOBELLO’S

Το PORTOBELLO’S είναι μία εταιρεία-σταθμός στο χώρο της ανδρικής μόδας, όπου και δραστηριοποιείται από το 1975. Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της έως και σήμερα στόχο της έχει τη «χρυσή τομή» μεταξύ ποιότητας και τιμής. Στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων πραγματοποιούμε σταθερά εισαγωγές από την Ιταλία και σχεδιάζουμε ρούχα και αξεσουάρ ιδίας κατασκευής συνεργαζόμενοι με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της ανδρικής ένδυσης & υπόδησης.

Με αξεπέραστη ποιότητα και προσιτές τιμές, το Portobello’s ντύνει τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να κάνει την διαφορά! Καλύπτοντας κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο ντύσιμο, ο άντρας βρίσκει στο Portobello’s ποιοτικές προτάσεις που εκφράζουν το προσωπικό του στυλ.

Matrix
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Matrix

H Matrix Fitness διαθέτει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Η τεχνολογική καινοτομία της τόσο στον εξοπλισμό μυικής ενδυνάμωσης όσο και στον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης την καθιστά ανάμεσα στις ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστικής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Johnson Health Tech Hellas Α.Ε. και είναι υπερήφανος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας.

Indiba
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Indiba

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της INDIBA αποτελούν, εδώ και 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στη μυοσκελετική αποκατάσταση και θεραπεία. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση ενώ αποτελούν βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Ostracon.

Filothei 65
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Filothei 65

Στο Filothei 65 στοχεύαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε κάτι πολύ περισσότερο από ένα ψητοπωλείο. Γι αυτό μοναδικά γευστικά πιάτα ετοιμάζονται καθημερινά για εσάς στην Λεωφόρο Καποδιστρίου 65 στην Φιλοθέη με έμφαση στις πρώτες ύλες και στην ποιότητα.

PARTNER EVENTS

Κάθε εντός έδρας αγώνας είναι και μια ευκαιρία πολύτιμης προβολής για τους χορηγούς μας!

Με events και activations σε κάθε σημείο του γηπέδου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, οι χορηγοί και οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εξαιρετική διαφημιστική προβολή και προώθηση των brands τους.

Με επίκεντρο την ενίσχυση της εμπειρίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο και βασικότερό μας μέσο τους διαγωνισμούς ημιχρόνου, οι χορηγοί μας αποτελούσαν ανέκαθεν ένα αναπόσπαστο τμήμα της γηπεδικής εμπειρίας του Παναθηναϊκού!