Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την προσπάθεια»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings: «Το Ρέθυμνο έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα, δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο. Έπαιξαν σκληρά και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Είχαμε μια εξαιρετική επίσκεψη σε ένα πανέμορφο μέρος».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί πως η ομάδα του παρουσιάστηκε κουρασμένη από τα συνεχόμενα ματς, απάντησε ότι: «Δεν νομίζω πως η ομάδα είναι κουρασμένη. Είχαμε και έχουμε πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν. Ήταν ο Λάνγκφορντ, ήταν ο Τόμας, τώρα είναι ο Λοτζέσκι, ο Μήτογλου και ο Παππάς. Υπάρχουν πολλές απώλειες παικτών. Τον τελευταίο μήνα παίζουμε αρκετά καλά. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω. Ήμασταν κακοί περισσότερο στην άμυνα. Δίνουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθειά της και προχωράμε».

Αναφορικά με την ομάδα του Ρεθύμνου και το αν η βαθμολογική της θέση αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την αξία της, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά με ό,τι συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια. Όπως είδα σήμερα έβγαλε πολύ μεγάλη ενέργεια. Χθες είχα μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Μιλήσαμε πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλο πάθος και αγάπη για την ομάδα και για την κοινωνία της πόλης. Ενθουσιάστηκα μαζί του, είναι από τους καλύτερους ιδιοκτήτες που έχω συναντήσει ποτέ. Εύχομαι τα καλύτερα γιατί η προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα ήταν εξαιρετική».