Με την Anadolu Efes στον ημιτελικό του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2022, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi Playtika Tel Aviv, η Anadolu Efes και η EA7 Emporio Armani Milan ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και θα παρευρεθούν στο μεγάλο ραντεβού, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου, του ανθρώπου που εκτόξευσε τους πράσινους στην κορυφή της Ευρώπης.

Την Παρασκευή 23/9, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Anadolu Efes, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Maccabi Playtika Tel Aviv με την EA7 Emporio Armani Milan.

Το Σάββατο 24/9 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς και οι απονομές.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και τα εισιτήρια του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ  σημειώνεται πως οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα ισχύσουν κανονικά.