Η συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 διανύει ήδη την δική του εβδομάδα, η οποία άρχισε με τη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με τους προπονητές και τους αρχηγούς των οχτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το «παρών» έδωσαν και αναφέρθηκαν στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε στη δική του τοποθέτηση ότι: «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάση στο Κύπελλο».

Από μέρους του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 

PHOTOS