Ο Λούκα Βιλντόζα στο αεροδρόμιο

Βιλντόζα: «Περίμενα αυτήν την στιγμή πολύ καιρό, θα δίνω τα πάντα για να γίνομαι καλύτερος»

Ο Λούκα Βιλντόζα «προσγειώθηκε» στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (27/08) προκειμένου να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Μέσω των δηλώσεών του στην κάμερα του paobc.gr εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για ό,τι ακολουθεί και μετέφερε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας.

Αρχικά, ο Βιλντόζα τόνισε πως: «Είμαι ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτήν την στιγμή πολύ καιρό. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν».

Όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά, εκείνος απάντησε: «Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, οπότε πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα και να βρούμε χημεία. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε καλές μονάδες, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να το φτιάξουμε. Όπως είπα και πριν, είμαι πολύ ενθουσιασμένος!»

Ενώ, τέλος, ο 28χρονος Αργεντίνος σε ερώτηση για τις προσδοκίες του σχετικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι θα δουν από εκείνον, είπε: «Ξέρω ότι θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα, οπότε μπορώ να τους… προσφέρω αυτό! Δεν μπορώ να δεσμευτώ πως θα παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά σίγουρα θα δίνω το 100% σε όλα και θα προπονούμαι σκληρά. Θα δίνω τα πάντα για να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι σε κάθε φάση της σεζόν. Ελπίζω να το απολαύσουν!».