Τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα Zakcret Sports

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τα καταστήματα Zakcret, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκλειστικά τόσο από τα φυσικά καταστήματα Zakcret όσο και online μέσω του zakcret.gr.

Παράλληλα, τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όλα τα επισημά προϊόντα μας από τα Zakcret Spots της Θύρας 3 & VIP στο ΟΑΚΑ.

H ZAKCRET SPORTS, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία στον χώρο των sports και του athleisure. Όραμα όλων στην ZAKCRET SPORTS είναι η συνεχιζόμενη προσφορά innovative αθλητικών ειδών και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τους καταναλωτές στα φυσικά σημεία πώλησης και το eshop. H ZAKCRET SPORTS αριθμεί 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4 εμπορικές επωνυμίες, (ZAKCRET SPORTS, SNEAKER CAGE, OUTLET CENTER, DISTRICT75).

Στην ZAKCRET SPORTS κάθε μέρα είναι μία νέα πρόκληση που επιδιώκει την βελτίωση των αξιών της προς τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές και την κοινωνία διαμέσου των Sports.

Στην κορυφή των αξιών της ZAKCRET SPORTS είναι ο άνθρωπος και βασικός στόχος της είναι να εμπνεύσει και να προσκαλέσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να ζήσουν την μοναδική εμπειρία των sports και των πλεονεκτημάτων που αυτά προσφέρουν για την φυσική και ψυχική υγεία τους.

Facebook  

Instagram

Website