Στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν: «Είμαι ενθουσιασμένος, σπουδαία ευκαιρία»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) ο Κέντρικ Ναν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που αποτελεί μέλος της «πράσινης οικογένειας».

«Νιώθω σπουδαία. Είχα μεγάλη πτήση, είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε αρχικά.

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό, είπε: «Η οικογένειά μου θα νιώθει άνετα στην Αθήνα. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με ιστορία και στυλ παιχνιδιού που μου ταιριάζει. Οι παίκτες και οι προπονητές ταιριάζουν στο στυλ μου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν μίλησε με πρώην συμπαίκτες του πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν με καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με τον Εργκίν Αταμάν για τον ρόλο του, σημείωσε: «Μίλησα μαζί του και είναι ένας από τους λόγους αποφάσισα να έρθω. Ήρθα επειδή θέλει να έρθω και να είμαι ο εαυτός μου, να σκοράρω, να είμαι ηγέτης και να νικήσουμε».

Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να παίξει παρά την αποχή του ανέφερε: «Σίγουρα είμαι έτοιμος. Μπορώ να παίξω και αύριο, οπότε είμαι εδώ και είμαι έτοιμος».

Τέλος, αναφορικά με τα συναισθήματά του, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι σπουδαία ευκαιρία. Έχω παίξει μόνο στις ΗΠΑ και στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι».

PHOTOS