Συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το Teddy’s Speakeasy

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το Teddys Speakeasy για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Σχετικά με το Teddys Speakeasy

Find Hidden Treasures & Enjoy Unconditional Taste

Το Teddy's Speakeasy γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2022 ως έμπνευση από την ιστορία των Speakeasy bars γνωστά για το μυστηριώδες τοπίο της περιόδου της ποτοαπαγόρευσης.

Τα Speakeasy bars εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 1920-1933. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πώληση, η παρασκευή κι η μεταφορά (bootlegging) αλκοολούχων ποτών ήταν παράνομη σε όλη την επικράτεια.

Έλληνες και ξένοι λάτρεις «κυνηγοί» σπάνιων γεύσεων γνωρίζουν ότι στο Teddy’s Speakeasy θα βρουν μοναδικής ποιότητας αλλά και limited editions Bourbon, Whiskey, Gin, Rum, Κρασί και Σαμπάνιας. Παράλληλα, απολαμβάνουν σ’ έναν ιδιαίτερο κι ατμοσφαιρικό χώρο signature cocktails, πούρα αλλά και μια prive εμπειρία fine dining.

Το Teddy’s είναι το πρώτο flagship store Blanton’s Bourbon στον κόσμο, ενώ διατηρεί τον τίτλο  Habanos Specialist στην Ελλάδα, διαθέτοντας όλες τις σειρές χειροποίητων κουβανέζικων πούρων.

https://teddysspeakeasy.com/