Η τελετή λήξης του προγράμματος «One Team» της Euroleague

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 10η σεζόν της ενεργούς συμμετοχής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της Euroleague, μέσω της συνεργασίας της με τα Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του «Basketball is Everywhere».

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του προγράμματος στην κεντρική αρένα του ΟΑΚΑ, όπου έλαβε χώρα η 13η και τελευταία προπόνηση.

Οι One Team Ambassadors του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κώστας Αντετοκούνμπο, με την ενεργό συμμετοχή όλων των αθλητών μας, κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του μπάσκετ και τις αξίες του αθλητισμού στην ομάδα των Special Olympics Hellas.

Στο πλαίσιο του προγράμματος έλαβαν χώρα αρκετές ακόμη δράσεις με την συνεχή παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έδωσε το παρών σε όλες τις προπονήσεις. Σε μία από αυτές η Zakcret, επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μοίρασε δώρα στους συμμετέχοντες και τους προπονητές του προγράμματος, όπως και η Adidas, επίσημος υποστηρικτής του «One Team».

Οι αθλητές των Special Olympics Hellas είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα αποδυτήρια και το γυμναστήριο του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ παρακολούθησαν και προπόνηση της πρώτης ομάδας στο πλαίσιο των ONE TEAM Games.

Έχοντας ως γνώμονα τη διαχρονική της στήριξη στα άτομα με νοητική αναπηρία, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκπλήρωσε στο μέγιστο τον στόχο του προγράμματος της φετινής σεζόν όχι μόνο να βοηθήσει τους αθλητές να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, τόσο στο μπάσκετ όσο και ως μέλη της κοινωνίας, αλλά και να προωθήσει την ένταξή τους σε αυτή. Παράλληλα, από αυτή τη σεζόν συμμετείχαν στις προπονήσεις και γυναίκες αθλήτριες της ομάδας των Special Olympics Hellas, γεγονός που ενίσχυσε την προσπάθειά μας για την προώθηση της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.