Ενημέρωση για τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που σκοπεύουν να μεταβούν στο γήπεδο για τον αποψινό τέταρτο τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/6, 21:15) με τα δικά τους οχήματα, ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο ΟΑΚΑ από τις Πύλες A', Β' και Δ' και να σταθμεύσουν στα Parking 1, 2, 3, 4, και 6 (το Parking 5 θα παραμείνει κλειστό).

Παράλληλα, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους μας πως οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:45) και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους προτείνεται η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την αποψινή αναμέτρηση συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
  • Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.