Μήνυμα προς τους φιλάθλους μας

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (22/1, 20:15) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τους φιλάθλους της να αποδείξουν για μία ακόμη φορά πως το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης.

Η παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας είναι συγκλονιστική και όλοι μαζί έχουμε κερδίσει τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου.

Γι’ αυτό και σήμερα δεν απαντάμε σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση, στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας και δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν.

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος. Προστατεύουμε το γήπεδό μας και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάσει στη νίκη.

Σημειώνεται πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:45. Δεδομένου πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

 • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα για εσάς που θα έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Δεκάδες δράσεις θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου με σημαντικά δώρα για τους τυχερούς.
 • Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.
 • Για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας δεν πλησιάζουμε στο γήπεδο αν δεν έχουμε στην κατοχή μας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.
 • Η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από τις Πύλες Α’, Β’ και Δ’, ενώ για τη στάθμευσή τους θα είναι επίσης διαθέσιμα το Parking των Xορηγών και εκείνο της Σπ. Λούη και Κύμης, μέχρι την εξάντληση των θέσεών τους.
 • Σταθμεύουμε τα οχήματά μας αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης στα Parking του ΟΑΚΑ και όχι στα πεζοδρόμια ώστε να μην παρενοχλείται η διέλευση των οχημάτων. 
 • Ακολουθούμε τις υποδείξεις των security για τη σωστή κατανομή των οχημάτων στα Parking και την αποφυγή ταλαιπωρίας μας στην έξοδο.
 • Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι θύρες που θα λειτουργήσουν είναι οι: 3, 7, 11, 13,15, 25, 27, 29, 31, 40, 46, 48, 54, 10, 14 και VIP.
 • Σημειώνεται ότι ο περιβάλλοντας χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι προσωρινά εργοταξιακός και κατόπιν τούτου δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση και η διέλευση μοτοσυκλετών εντός της περιφράξεως των εγκαταστάσεων. 
 • Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας συνίσταται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα λιγοστά εναπομείναντα εισιτήρια διατίθενται σήμερα με τους κάτωθι τρόπους:

 • Ηλεκτρονικά στο more.com
 • Από τις 15.00 ως τις 20.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
 • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.