Πάμε ΟΑΚΑ για το εκτός έδρας ματς με την Maccabi Playtika Tel Aviv

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Maccabi Playtika Tel Aviv (25/1, 21.05) στο πλήρως ανανεωμένο και άκρως εντυπωσιακό Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μαζί με τους αθλητές που θα είναι εκτός αποστολής!

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία θέασης του «The Wall» με εξαιρετικής ποιότητας catering και signature cocktails, από την Teddy’s Speakeasy, αλλά και καλεσμένους τους αθλητές της ομάδας μας, που δεν θα έχουν ταξιδέψει με την αποστολή. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε τα μοναδικά πούρα Habanos στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cigar Lounge!

Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση αναβάθμισης της «ΟΑΚΑ experience», η οποία επεκτείνεται και στις ημέρες κατά τις οποίες δεν διεξάγονται αγώνες στο «σπίτι» μας.

Σημειώνεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα λειτουργεί το VIP Zackret Spot του ΟΑΚΑ με όλα τα προϊόντα της ομάδας μας να είναι διαθέσιμα με 15% έκπτωση για όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους μέσω του More.com

Για κρατήσεις θέσεων που αφορούν παιδιά κάτω των 12 ετών, όπου ισχύει έκπτωση, καλέστε στα τηλέφωνα: 2144022543, 6985632073

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες.