Ενημέρωση στους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League και πως λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου το βράδυ της Κυριακής (18/11) θα ισχύσουν κάποια ειδικά μέτρα από την Αστυνομία.

Συνοπτικά:

*Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων από το ΟΑΚΑ θα γίνεται μόνο από την Πύλη Δ’ (είσοδος κολυμβητηρίου), καθώς η Πύλη Α’ θα παραμείνει κλειστή.

*Τα Parking 0, 1, 2, 3 και 4 που βρίσκονται πλησίον του ποδοσφαιρικού σταδίου, θα παραμείνουν κλειστά, με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης να είναι περιορισμένες.

Γι’ τους παραπάνω λόγους και με σκοπό την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας σας καλούμε:

*Να έρθετε στο γήπεδο το νωρίτερο δυνατό. Οι θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (15.45).

*Για την πρόσβασή σας στο γήπεδο θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα κάτωθι σημεία:

• Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

• Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

• Αναφορικά με τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

• Την Κυριακή 18/11 θα λειτουργούν από τις 14.30 μέχρι τις 18.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

• Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

PHOTOS