Χάινς: «Σημαντικό Τουρνουά για εμάς, ιδιαίτερο μέρος το ΟΑΚΑ» (vid)

Ο αθλητής της EA7 Emporio Armani Milan, Κάιλ Χάινς μίλησε στην κάμερα του paobc.gr για τη συμμετοχή της ομάδας του στο 4ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Είναι πολύ σημαντικό το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” για εμάς! Είναι ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε λίγο πριν την αρχή της χρονιάς. Να αγωνιστούμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με ομάδες από το πάνω ράφι της διοργάνωσης και σε καυτή ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να μαζευτούμε πριν την έναρξη της σεζόν και να δούμε που βρισκόμαστε», δήλωσε. 

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Μόλις μπαίνεις στο κλειστό νιώθεις αμέσως την ατμόσφαιρα, τον κόσμο, νιώθεις αυτό το "φάντασμα" του ΟΑΚΑ με όλη την ιστορία του Συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη να πηγαίνω και να αγωνίζομαι και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά εκεί σύντομα».