Μπράουν στο paobc.gr: «Ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι αυτής της κληρονομιάς» (vid)

Ο Λορέντζο Μπράουν βρέθηκε τη Δευτέρα (25/6) στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα paobc.gr, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που αποτελεί μέλος της «οικογένειας» του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ένα κομμάτι της αυτή τη στιγμή και συνεχίζω την κληρονομιά», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, ο Αμερικάνος γκαρντ σχολίασε: «Έχω ενθουσιαστεί! Είναι κυρίως αυτό που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι μπορώ να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου. Είχε να διαχειριστεί πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και θα προσπαθήσω να προστεθώ σε αυτή τη λίστα!».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας, σημείωσε: «Σαφέστατα μου ταιριάζει! Μου προσέλκυε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα αυτή τη σεζόν και νιώθω ότι θα μπορούσα να ταιριάξω απόλυτα σε αυτό».

Σε ερώτηση για τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR, είπε: «Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει πολλοί το βίντεο που έβγαινα (στο παρκέ). Βλέπεις την ατμόσφαιρα και είναι συγκλονιστική! Είχα κάποιες συζητήσεις πίσω στο σπίτι που με ρωτούσαν “Πως μένεις τόσο ήρεμος με όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω σου;”. Έλεγα πως δεν ήμουν ήρεμος, απλώς προσπαθούσα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου. Δε νομίζω ότι μπορούσα να ακούσω πολλά, μέσα από τα ακουστικά μου, εκείνη τη μέρα».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Σας ευχαριστώ όλους που με καλωσορίζετε! Αισθάνομαι την αγάπη από τα social media και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!».