Χέινς: Τα πάντα για το καλό της ομάδας

Λίγο πριν δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σάσαρι κι ακολούθως επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, ο Μαρκέζ Χέινς δίνει το στίγμα του ενόψει της νέας μεγάλης προοπτικής που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της» είπε ο Χέινς και πρόσθεσε επίσης: «Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Ευρώπη έμαθα τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ξέρω καλά την ιστορία του και τη δυναμική του. Επιστρέφω στην Ευρωλίγκα κι αυτό με ενθουσιάζει καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα τεράστιου μεγέθους και στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο Χέινς υπογράμμισε ακόμα: «Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μακριά τη σκέψη μας: Αυτή τη στιγμή θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ, πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω στον εαυτό μου… Στον Παναθηναϊκό θα δώσω εμπειρία, ενέργεια, τη θέληση να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου, την επιθυμία μου να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου και την προθυμία μου να παίξω άμυνα. Μπορώ να προσφέρω πολλά, άλλωστε είχα μεγάλο ρόλο στη Σάσαρι και πιστεύω στον εαυτό μου»

* Ρεπό είχαν το Σάββατο (30/1) οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασια για τον αγώνα της Δευτέρας (1/2) με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ θα αρχίσει την Κυριακή (31/1).