Βουγιούκας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη» (vid)

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του paobc για τη νίκη επί της Μπάμπεργκ, την υποστήριξη των φιλάθλων και τον Νικ Καλάθη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη. Γνωρίζαμε ότι μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα έπρεπε να ανακάμψουμε. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο τόσο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όσο και απέναντι στη Μπάμπεργκ. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα ματς την επόμενη εβδομάδα, οπότε έπρεπε να πάρουμε λίγη ψυχολογία και να συνεχίσουμε», τόνισε.

Σχετικά με την υποστήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ, είπε: «Όταν παίζεις με ομάδες όπως η Φενέρ σίγουρα έρχεται περισσότερος κόσμος. Αλλά και σήμερα ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, είμαστε ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που είχαμε και ελπίζω στη συνέχεια να έρχονται όλο και περισσότεροι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό...».

Τέλος σχολίασε την ηγετική εμφάνιση του Νικ Καλάθη και στα «κλειδιά» της νίκης: «Στην αρχή, επειδή ο Νικ ήταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα εκτελεστικά, με τα τρίποντα, τα φλότερ του αλλά και τις πάσες του ήταν ο μπροστάρης της ομάδας. Μετά ακολούθησαν όλοι υπόλοιποι και βοήθησαν να κερδίσουμε».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpaobcgr%2Fvideos%2F2091619917530074%2F&show_text=1&width=560