«Ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού»

O Αργύρης Πεδουλάκης, προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Μετά από ένα μαραθώνιο 23 αγώνων φτάσαμε στο στόχο μας, είμαστε στα play offs της Ευρωλίγκας, βρισκόμαστε στις οχτώ καλύτερες ομάδες. Μας βοήθησε η ποιότητα της Ουνικάχα Μάλαγα και τα αποτελέσματά της, γιατί μας έδωσε κίνητρο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι στη Μπάμπεργκ, ανταποκριθήκαμε πλήρως στο αμυντικό κομμάτι, παίξαμε έξυπνα και δεν τους αφήσαμε να παίξουν στον δικό τους ρυθμό. Τώρα απομένει ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Top16. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, που μας στηρίζει πάντα. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και μέχρι τώρα έχουμε πάρει ήδη ένα τίτλο και την πρόκριση στους "8" καλύτερους της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού».

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη από τη στιγμή που κέρδισε η Ουνικάχα Μάλαγα. Η Μπρόζε Μπάσκετς ήταν μια δύσκολη ομάδα, αλλά παίξαμε καλά. Τους αναγκάσαμε να κάνουν τη μεγαλύτερη τους ήττα μέχρι σήμερα. Είναι ευχάριστο που καταφέραμε να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό

το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά πάμε βήμα-βήμα και κοιτάμε εκείνο που προηγείται με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε ΤΣΣΚΑ όπου μαζί με τον κόσμο θα παλέψουμε για τη νίκη".